上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
46  10.9k

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-26 01:16 AM 發表 查看引用來源

不褛主任开3800
你告訴他话系香港人都会降到3000,3200
我開聲話香港人......佢都係咁開我價既......:smile_39::smile_39::smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-26 09:56 AM 發表 查看引用來源

咁其實出街就真係去屌西,吾通食個宵夜先:smile_13:上到房都玩吾到好耐
各有各玩法姐,我戈日去到NANA,見到好多師兄帶囡囡出去玩:smile_30::smile_30::smile_30:
唔知入面係咪有得爆埋房呢,因為又唔係行返出門口戈邊

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-26 08:52 PM 發表 查看引用來源
泰北接近中國 ,女仔長得似國內同胞 ,所所這是审美觀的問題 ,清邁比較寧靜...喜歡單嫖獨賭的人士
清邁係目標下一站,囡囡真係比較白同岩口味

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-27 10:35 AM 發表 查看引用來源

外送?? 我有朋友試過,相就o靚模咁,真人泥到成長佐10年以上

我就覺得去蛇美捉妹妹比較靠得住
睇相多數中伏,睇真人穩陣!
反正AGOGO都可以睇成晚,慢慢揀

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-27 11:43 AM 發表 查看引用來源

系呀現在要问
好多快歺熱門Agogo 场吾憂吝
我上次係nana3樓見到d 唔知架仔定韓仔,張一大疊銀紙向舞池灑過去,d囡囡即刻勁瘋狂,個個扒係度汁🤣🤣🤣
我覺得依樣都係做壞規矩既一種🤔🤔

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 05:27 PM 發表 查看引用來源

我十幾年前旺角玩得多,馬攬的白馬拉大部分就是白泰,好多都又白又滑,皮膚好過北姑,當時280-300,抵屌,現在好少來貨了
梗係啦,佢地咁高質,留返起泰國做都大把出路啦,又唔洗離鄉別井🤣🤣🤣

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 07:23 PM 發表 查看引用來源

都係吾考慮啦,揾左伴遊好多野玩吾到!
除了agogo, 吾知路邊雞有無正嘢
路邊野花不要採啊師兄,咁多選擇,唔洗玩路邊啦

引用:
原帖由 BK4894 於 2017-9-28 09:03 PM 發表 查看引用來源

不要在街邊採 ,不要留宿 ,不要過夜...出嚟玩安全最緊要 !!!
我試過係AGOGO帶囡囡返酒店過夜,跟住比佢地拎左枝酒走,埋單比班團友問到口啞啞,唯有話自己飲左🤣🤣🤣

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:22 PM 發表 查看引用來源

咁又係,揾錯左賊婆就死
之前有新聞講過,路邊囡囡搽左迷藥係對奶度,一啜即暈,貴重野冇哂🤣🤣

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-28 09:31 PM 發表 查看引用來源

你咁夠膽,通常團友就是隔離房,就算吾同層,都好容易撞到
理得佢,係自己房做咩關人忍事咩🤣🤣🤣
去到泰國唔玩,邊對得住自己

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆