上一頁下一頁
發新話題

曼谷加芭堤雅

收藏  |  訂閱
46  10.9k

引用:
原帖由 dogdogchiV 於 2017-9-29 10:12 AM 發表 查看引用來源

大浴室我普通,都係例牌野
反而鐘意去舖仔,什麼momo pretty 之類,有時反而有驚喜

另外,mitu 同大手町事有nuru 玩,即係日式浮床式既水床,幾有特色,值得一試
大手町事好似都唔平,我之前都諗住去
但上網睇到價錢比較貴,所以冇去

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 10:30 AM 發表 查看引用來源

例牌嘢吾緊要,女質數重要d! 多謝賜教,咁我留意下鋪仔
我打左出黎架,素坤逸24,26,33都有好類似既可以睇下

24: addict /club 102
26:angel massage  /. Ez2 massage

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 06:08 PM 發表 查看引用來源

你話呢d係日式,得睇相,我想去金魚缸
除左angel唔清楚,其他都係睇真人架wo

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 07:25 PM 發表 查看引用來源

啊係我搞錯,咁就要去睇下先:smile_47:
Ez2 massage. 囡囡都後生熱情
Club102  囡囡大多都model feel
總括都好值得去試下🤣🤣🤣

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-29 10:17 PM 發表 查看引用來源

我又中意幼幼,又中意model, 點算好:smile_47:
試哂佢🤤🤤🤤

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 07:49 AM 發表 查看引用來源

有同感,北北有時揾到彈手靚波真係流曬口水,泰泰未見過有彈手,有一半係假波,所以揾身形搭救,揾模特有長腿羅友靚都吸引
唔同國家唔同口味🤣🤣
有時遇著好身形泰妹,講下英文,當自己食緊鬼妹🤣🤣

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 09:24 AM 發表 查看引用來源

白泰就岩口味啦,曼谷可能吾多
曼谷都多既,一間店入面總有2-3個既

引用:
原帖由 earth008 於 2017-9-30 10:51 AM 發表 查看引用來源

所以我一般在泰國找18-22歲泰妹刚畢業下海,,,正。
但今年去己經少左。
我專去冇甘熱門Agogo bar睇女,選cup手天然波,問她系米天然,然後摸几野,正。
不過現在芭堤雅貴曬,
1500+5000lt
7点 ...
而家日韓遊客,玩串哂個party
拎曡錢灑落去舞池都面不改容,真係痴線

不過芭堤雅AGOGO而家真係唔太抵玩
又貴,囡囡質素又冇曼谷咁好,又冇咁熱情好玩

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 12:04 PM 發表 查看引用來源

現在0.23,計落都過千港紙,真係要好撚正先合理啦
玩金魚缸或者其他開大既按摩店平均$7-800港幣
質素已經好過好多AGOGO囡囡
過千玩轉AGOGO,除非天仙先合理

引用:
原帖由 glue123 於 2017-9-30 09:24 AM 發表 查看引用來源

白泰就岩口味啦,曼谷可能吾多
黑黑地,間唔中食一次當轉下口味
最緊要身形好,夠熱情

膚色我反而冇乜所謂🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆