西記

收藏  |  訂閱
9  377.2k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-17 10:43 AM 發表 查看引用來源

王弓西記是同根生, 最大分別係:
王弓相對光D, 因大廳中間D光照到入面少少
王弓歌光出現率好似高D

價錢以前差得遠D, 而家好似差唔多(聽聞西記裝修後加既價)
因為我太耐冇去西記, 近排先去番2次, 腦海仲停留緊238+20+200既價錢
印象中上次好似係31X+20+200(全部講緊下午去) ...
依家咪要5魚幾?仲以為大牛有得找

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-17 02:57 PM 發表 查看引用來源
曾幾何時.西妖胡叠.一双巨乳.令我透不過氣.
今次遇到長道康o幼妖小說的巨乳可比美嗎?
上到去.進來的幼妖叫小說.20中.
双双解除束縛.巨乳令我眼前一亮.....大.
進浴時我双手已忍不住向她全身遊走......柔.
幼滑的肌膚同巨乳令我手感全享.......輕.
上床大戰開始啦......急.
櫻桃的小咀先向我的肉棍輕輕吞食......呀.
我十指也對準目標巨乳狂搓...... ...
文采真係..................勁

成日都想一試西妖,但又驚中招,如果去只係起飛會唔會俾西妖笑?
一張大牛去起飛又好似唔多值,你地通常點玩?

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-17 06:42 PM 發表 查看引用來源

真人真事,好幾年前,炳文兄西班牙測量報告前後
去完西記,出去埋單,有個恤衫師兄又係要走,埋單,話帶唔夠錢,膽粗粗開聲問小弟度住4舊,話一齊出去地鐵痕生㩒返俾我,江湖救急,小弟義不容辭,更何況係西友
一齊去地鐵路上當然要交流下 (唔係交溝) 佢猛話唔好意思玩到過曬籠,埋單一計至知帶唔夠銀兩
人係好奇就當然打聽下點玩法
佢先坐A,環屌左 (300),A 介紹好姐妹 B,佢未夠喉照上,坐 ...
果然好腰力好腎氣!廿年前都還可以,依家出完野要回氣一兩日先得!成日都想試西記淫亂感覺

人一世咩都要試,有時梅超風俾到另一層次既享受你,只要你肯放下心理關口,中熟女玩完真係返唔到轉頭!

引用:
原帖由 klngal 於 2018-9-18 09:42 PM 發表 查看引用來源
魚旦檔60年代中已有,全盛時期係67年暴動及之後嗰八至十年。當年銅鑼灣最出名係卡樂,即上下快樂,灣仔就有蒙地卡羅。小弟16歲就開始上去揾啲同齡女孩搞下初級性活動,間中亦會揾啲俾自己大五、六歲嘅姐姐做下深入研究。不過當年乃係苦學生一個,通常要儲成三、四個月錢先夠48蚊埋一個大鐘,但至今仍然回味上下粉紅,同脷叠脷嘅茄輪 ...
前輩應該一早登6,到左七未?

五十路既大媽,對於奔左7既前輩嚟講,簡直係c8😆

帶住口罩阿嬸都變索左!

引用:
原帖由 federer_man 於 2020-4-29 11:35 發表 查看引用來源
5月8號去西記出下火先
正呀,頭啖湯

西記收費係點?中午幾點去最多女?

前往最後回覆