屋苑會所做gym遇到他

收藏  |  訂閱
6  43.1k

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-2-27 04:40 PM 發表 查看引用來源
話説做gym時有些機不懂怎樣操作,有個健碩男走來教我,傾落知他住同一座不同樓層,教導時少不勉身體有接觸,我也不抗拒。可能他無心,有幾下掂到我波邊,大家扮吾知。尤其從後用雙手捉住我手做動作,一上一下地 ...
搓乳運動開始了

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-2-27 07:13 PM 發表 查看引用來源
師兄們不用pm我,新手覆吾到,留意這裹的發展吧。宜家在屋企揾緊D窄身健動T, 明天可更展現身形出來。諗起都濕濕地。死喇。
著細一個碼的T 易谷起對奶

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 08:45 AM 發表 查看引用來源
早呀。收到好多pm爆哂,小妹可以回覆喇。不過大多只是叫交換wechat, no point, 我不是找sp, 只是分享吓一些小甜故事給大家。看到其她c姐在引版言行比我激十倍百倍,有點羡慕,我都想試試。嘻。尋晚嗰心漾漾,老公又晚 ...
做完再自摸好滿足

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 09:06 AM 發表 查看引用來源
係呀。舊年出世,依家媽媽幫我照顧,所以平日空閒些,黃昏就回媽媽家睇B。因b太細,媽驚我不懂,所以接過來幫我。我亦樂得清閒。
老公有冇飲你新鮮人奶,冇就叫健身男今午快喝,好鬼滋潤

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 07:26 PM 發表 查看引用來源
今日著在條短裙加件緊身透花恤衫,再被件粉色外套出去食lunch. 約好在大堂外面等,費事D看更多事。他著了一套運動jacket加黑T,幾smart。他話去佢做間酒店食,有staff price。去到是一間叫西村的日本料理,環境吾錯, ...
他吃了人奶了(>_<)

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 07:55 PM 發表 查看引用來源
上到去他已開定大門等我,他除了外套,黑色貼身t顯現他身形都幾fit, 下面jacket 褲有點緊,小弟弟位都幾突出。我吾敢細望,有點吾好意思。入屋後,他拿了幾種健身用具出來,問我邊樣岩用。我都吾識,話想用來收腰收p ...
他的jj 磨興人妻了
你著慾火,要自摸?

引用:
原帖由 lovelywifebb 於 2017-3-1 11:16 PM 發表 查看引用來源
我咬住唇忍住D唔唔聲,但呼吸好深,已有點離魂狀態,心諗快D教完吧,但吾想停下來。他雙手已移到我下半邊乳房,雖然有衣衫隔著,但仍感受到他手指的撩動,那時我裇衫上面幾粒扣位已鬆開,已feel到胸口間已外露,另一 ...
好大枝嘢壓迫你個hi。。好爽嘛,好餓嘛

前往最後回覆