我和主人的故事﹝現實版﹞P.1 #1/ M先生P.10 #147, P.13 #192

收藏  |  訂閱
18  15.4k

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-10 12:50 PM 發表 查看引用來源
今日係第三日返新工,亞姐無啦啦話陣間開會,見我去聽下。

入到會議室見到有幾個人坐低咗,亞姐拉咗我去死角坐,在場的人我全部都唔識,呢份工又唔知係咪長做,所以陣間都係扮專心算喇。

等多一陣,見到有個熟悉的身形行入嚟,竟然係我的主人!雖然一直知道主人都喺呢區返工,但冇諗過我會去咗主人公司做!

主人見到我時有d錯愕,但又好快回復正常咁,個會由主人主持,估唔到平時喺床上溫柔的主人,原來咁有 ...
入主人工作房比她摷大飽魚……又見到你出post……可可小奴

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 09:23 AM 發表 查看引用來源

點解會叫我可可小奴?我主人先可以咁樣叫喎
記憶中你有奴性……因此叫你可可小奴

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 10:12 AM 發表 查看引用來源

成日都比人話我有奴性,但我自己又唔覺得喎🤔
你玩的方式;好令人對你有奴性;自己不察覺

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 11:08 AM 發表 查看引用來源

其實而家都只係口頭上叫佢主人,佢會叫我淫奴或者小奴
有次主人好認真mode咁話做我主人,我問有咩分別,佢都話冇,只係要講清楚

但佢又從來冇吩咐/指令我要點點點,只係話要比男友更加錫我😚😚

玩輕SM呢樣呢⋯⋯要問下佢先,我怕痛😝 ...
你對大波波主人有排玩……

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 12:17 PM 發表 查看引用來源

我最鍾意主人射落大波波😊😊
我哋以前識?
小奴舊時常出相出post……所以記得起你對大波波巨大圓圓的大乳暈……對準射去乳暈上……好得意

日日見到主人;每分每秒也水浸

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 12:51 PM 發表 查看引用來源

Pm咗你😛
等等

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 01:26 PM 發表 查看引用來源

要氹下主人嘛
主人在office見你背影……他腦中已經有玩弄小奴的計劃

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 02:41 PM 發表 查看引用來源

問下佢係咪先
快D行去間房問他;要玩大波波……

引用:
原帖由 可可queena 於 2019-1-11 03:06 PM 發表 查看引用來源

頭先我同主人講輕SM,佢話我哋係sweet sweet路線☺️☺️

等我綁住佢再姦咗佢啦
蒙他眼睛;你坐爆他……彈他乳頭

前往最後回覆