上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  501.0k

諗深一層,樓主遇到的男人都鍾意分享佢,老公如是,情夫亦如是...

樓主係咪有咩特質專吸引呢類男人?

樓主送羊入虎口...

狼先啱

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-3-28 12:53 PM 發表 查看引用來源

哈哈 講得冇錯 男人越壞真係會有女人越愛
雯雯已經完全性解放
唔知樓主會唔會寫到去兩男上一女?
我真係好期待:smile_o01:
樓主渴望被愛嘅感覺,當初從老公身上感受唔到,所以接受老公提意出去玩

由 Eric 身上感受到,所以愈踩愈深,依家知道 Eric 搵人搞自己,唔知樓主仲有冇「被愛」感覺?

當然好想知樓主老公知道後點反應

意見一面倒, 如果其他故仔都咁多討論就好了...

講番正題

同一件事, 老公做, 冇感覺, Eric 做, 感覺好強烈

老公想 3P, 離婚
Eric 想 3P, 可能接受到嘅

所以唔係咩 Eric 掛住你, 有短訊, 有小禮物, 你係佢全部, 所以你愛佢, 係掉轉, 因為你愛佢, 所以佢做咩都係好

至於點解愛, 其實愛情係 irrational, 冇因果關係吧, 亦唔使搵原因, 反正樓主自己都話揀 Eric 並唔係好選擇 (唔會有人支持)...

愈講愈遠, 除咗想睇 3P 之外, 仲想知多啲老公反應, 話晒佢係始作俑者, 嚮我地啲花生友眼中, 總會覺得抵佢死

P.S. 呢個"故仔"終於貼題了, 雖然話出軌, 其實一直係樓主老公推佢出去, 咁唔算出軌, 不過依家樓主按自己心意括出去, 真係出軌了

睇多次樓主最後個 post 最後果段

樓主認為當時 Eric 唔肯定佢接唔接受到, 所以制止咗其他人, 但當肯定佢接受到, 就會叫其他人上佢...

唔怪得樓主話自己天真, 行山果度 Eric 咪搵人上咗佢囉! 即係話 Eric 根本唔會理樓主接唔接受, 都會照搵人搞佢

當日屋企唔搞落去, 真相係怕樓主會報警, 但荒山野嶺就唔怕, 可以任意魚肉

睇唔起呢個男人!

睇到好忟

Eric 未經你同意讓其他男人非禮你,又安排人嚮山邊強姦你,你只擔心有冇熟人見過啲相?

畀我就一巴車埋去

就算願意配合,點都要問一句:你有冇專重過我?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-3-30 01:41 PM 發表 查看引用來源

慢君嘗
係一面倒企係我邊姐! 只係我係女人, 容易引起男人對我憐愛!
如果, 我話我已經唔愛老公, 而且覺得想儘快離開佢, 我同佢只有10年感情, 但宜家只有"責任"牽引著我地。
另一方, 我點會唔明白Eric佢呢, 都兩 ...
多謝回應

相信我太投入了, 不過上面有位師兄講得冇錯, 睇住女主角慢慢改變心態, 的確很令人投入故事, 當初你無論如何都唔會離開老公, 依家實實在在地為 Eric 離婚, 當初同老公落街件衫少粒紐都話過分, 依家被其他男人非禮甚至性侵都只認為係 Eric 嘅隱蔽癖好...

其實, 大家對你嘅良好形象, 同對 Eric 嘅反感, 都係由你年幾以來描寫出嚟, 卸膊啲講, 係你引導我地鬧 Eric 之嘛!

Anyway, 小弟會 reset 番睇故心態, 期待你口爆完, 睇 Eric 點為性侵件事解畫 (如果你仲當一回事)

BTW, 同老公離婚果度, 我估佢唔會戲劇性地: 吓! 點解呀? 唔好呀! 後悔呀! 早知唔玩咁大... 我估只係好平淡地: 我地算啦, 哦... right?

最後發現 Eric 原來係換妻集團幹部!

果然當日 Alex 非禮樓主係預先安排,Eric 仲扮晒嬲,咁好戲選影帝吖笨!

雖然樓主為咗 Eric 已經接受開放一啲嘅性行為 (諗起行山果次... 唉...), 不過依家 Alex 形象咁差, 相信樓主打死都唔會畀佢搞/3P 吧?

何不先試試老公+Eric? 話晒兩個都係可接受嘅男人

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-4 02:19 PM 發表 查看引用來源

君嘗最明白我, 我對Alex越來越反感! 有得揀, 我都一定唔會比佢。至於老公, 真係番唔到轉頭, 女人呢點會比男人絕情, 君嘗唔好再諗啦!
唔敢講明白,只係推理啫

之前話離婚後仲會滿足老公性需要,呢個協議已經消失了?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆