上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  502.6k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-6 11:15 AM 發表 查看引用來源

細粒嘅! 係墨
如果我話唔知, 有無人可以幫我解釋!
笑話一則

Alex (朋友樣): Eric, 我一早睇過雯雯全相
Eric (不屑樣): 有咩証明?
Alex (認真樣): 佢乳房上面有一點 (其實係哺乳動物都有)
Eric (驚訝樣): 係喎, 佢胸口對上真係有墨喎!
Alex (淫笑樣): 係咪呀?

其實胸口有細墨有咩出奇? 我周身都係墨!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-6 05:19 PM 發表 查看引用來源
我就係咁諗!但比佢講中, 無辦法!
好似財經演員講股票咁, 講中有著數, 講唔中冇野輸, 我係佢都會隨口噏

而且重點唔係 Alex 用咩証明, 係 Eric 點諗你啫, 不過從以往描述, Eric 唔似咁任人擺佈 (反而會擺佈別人, e.g. 樓主)

Anyway, 樓主最近更新得幾密又幾詳細, 心情唔錯咁, 睇嚟 Eric 應該做咗啲野令樓有好感 (不過可能我地一樣咁反感)

期待樓主補充

我都嚮候機室等緊

其實當故仔睇,唔好咁嚴肅就得啦

引用:
原帖由 雯_雯 於 2018-4-8 07:47 PM 發表 查看引用來源

典呀?bat0919同君嘗...
你唔係要我放張相比你地嗎?
求之不得!

不過公開講,小心爆 PM

“唔想第一次見面就...”

本來感覺係因為 Eric 喜歡,所以迫於無奈,但依家講到好似好願意咁...

引用:
原帖由 yp2500 於 2018-4-9 10:23 AM 發表 查看引用來源
拖得太長 樓主亦開始亂 出文亦越出越短 間中亦會出現重覆 睇到無晒心機
故事最終可能會爛尾收埸!
算係呢個故仔的特色吧!

題外話, Eric 有同樓主老公 (依家叫前夫?) 私通, 當決定離婚後, 唔知 Eric 有冇聯絡佢? 同佢講:
(1) 我會照顧你老婆 (好老土)
(2) 我會餵飽你老婆 (好挑釁)

多謝樓主形容得佢地咁詳細, 睇到自已好似有份傾埋一份

BTW, 老公(前夫)又叫阿山喎, 咁啱嘅?

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-12 01:03 AM 發表 查看引用來源
我都有玩下相機。可唔可以預埋我  雯雯介唔介意:smile_13:

感覺有幾隻柴狼圍住一隻待宰的羔羊.

我諗佢地最想輪姦妳  然後再影妳相

妳覺得Eric為人点呢?"雯雯肯嘅你地米上囉"" ...
樓主其實係佛系女友

唔反對男友對佢做其他女仔接受唔到嘅事
唔反對男友將佢啲裸照通街派
唔反對男友鼓勵朋友意淫佢
唔反對男友任由朋友非禮佢
唔反對男友展露佢雙峰畀人狂昅影相
唔反對男友安排其他人性侵佢
唔反對男友計劃佢參與多人性愛

最後便感到被愛了!

引用:
原帖由 bat0919 於 2018-4-12 10:59 PM 發表 查看引用來源

慢嘗君甘話妳喎 雯雯妳點睇呢:smile_22:
也可換個角度, 其實 Eric 先係佛系男友

唔介意同朋友分享女友
唔介意朋友睇女友裸照
唔介意朋友意淫女友
唔介意朋友非禮女友
唔介意朋友狂昅偷影女友
唔介意其他人性侵女友
唔介意女友參與多人性愛

最後便奪得芳心了!

(不過我覺得 JJ 餵狗先有天理)

唔知算唔算拉開話題

樓主衣著引到男同事注意,女同事肯定更早注意,佢地知道樓主離婚 (及原因) 嗎? 

雖然跟 Eric 好 happy,生活上其他壓力不容忽視呀!

樓主有閨蜜嗎? 有冇聽下其他女人的意見?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆