上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  502.7k

原來故事仲有得行落去,非常感激

老公求愛,唔係應該講老婆我愛你,或者老婆好掛住你?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-16 08:28 AM 發表 查看引用來源
老公致命的一句, 我愛你呀老婆!

將我所有顧慮全部銷毀。

老公要我繼續同eric調情, 老公亦繼續享受我地呢個三角關係
被我猜中咗喎! (自嗚得意 mode)

其實我都估過有冇中出帶套之類, 不過咁問幾 hurt (即係唔信你啫!), 如果你地更恩愛, 最合理係話愛你/掛住你

BTW, 一晚兩個男人, 除咗攰, 有冇覺得似似地 3P? 有冇暗地類比較佢地 (當然唔講畀佢地知啦)

你老公好似有啲矛盾, 佢可以唔用套但唔畀 Eric 冇套, 即係佢仍然視你屬於佢的, 但另一方面又要送你畀 Eric...

你講過佢目的係想令你更性感更開心 (咁佢聽你地啲野自己都好興奮...), 不過有冇發現佢其實暗地裡有難堪/難過?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 02:42 PM 發表 查看引用來源

難堪?有架!如果無,我就擔心佢已經對我無感覺,係時候我同老公要婚開啦!我唔想...但只能接受老公呢個安排。
可唔可以問番轉頭,當晚你同老公講番做愛細節時, 當時咩心情?

(a) 難堪? 對住丈夫講其他男人同自己, 有冇難為情/唔舒服?
(b) 反感? 死變態佬迫我講呢啲野, 仲咁鬼興奮!
(c) 享受? 好正! 最衰你唔係女人否則應該試試!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-17 04:32 PM 發表 查看引用來源

Enjoy?唔會嗎!同老公講,無話咩心情,只係老公問,或者係引導我去答。怕羞,難堪,反感都無,話曬老公嗎!對左咁多年,大家都好坦誠,需要乜都會同大家講。
之前聽你講老公聽到硬咗,以為你會有啲感受 (例如特登講得挑逗啲,或者厭惡佢從你的經歷得到興奮...)

Anyway,老公聽完詳細報告後,有冇鼓勵你下次同 Eric 用口? 或者建議你留嚮 Eric 度過夜?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-18 08:20 AM 發表 查看引用來源

佢點都想我返屋企,你明意思啦!
老公有叫我著得sexy一D,仲有上網買左套衫叫我換比佢睇,我無咁做!因為eric佢唔係呢類
咁拍拖之後,Eric 有冇要求過你留過夜?

或者你自己想留過夜?

攬住情人瞓,起身第一眼見到對方個豬樣,錫醒佢跟住一齊食早餐,好 sweet sweet 的!

雖然同老公每日都係咁,但同 Eric 應該新鮮好多啦!

畫面好香艶!

唔閂門咪大家互相睇晒? 好易愈玩愈激喎!

本來想問當時咩心情,不過飲醉酒都冇咩諗了,期待清醒後點睇番件事

題外話

同 Eric 拍拖,怕唔怕撞到自己或者老公親戚朋友? 有冇諗過點解話?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-19 06:07 PM 發表 查看引用來源

有!我最大架顧慮,所以我地係大街大巷會好檢點。好彩佢有車,好多車到地方無咩人
去到果啲冇咩人嘅地方就會唔檢點哩? 嘻嘻!

擔心被人撞倒,尤其熟人,會好刺激的!

不過我估你倆唔鍾意呢種刺激

但 Eric 成日車你返居企,鄰居見到都有閒話架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆