上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  502.7k

同老公用口係咪一樣咁細心?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-20 05:47 PM 發表 查看引用來源

我唔同老公做,又點會同佢做呢!
唔係細心,只係用心。即係我會理解需要,滿足佢架意思
我估老公知道之後,會灌醉你,然後播住 AV 先同你嘻嘻吧!

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-20 09:06 PM 發表 查看引用來源

點解呢?
Eric 對你做過咩,老公要一樣嘛!

咁佢冇理又搵 pair 情侶上嚟搞野架? 咪播 AV 囉

不過你咁問,我估錯咗?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-21 12:53 PM 發表 查看引用來源
Eric突然停左我,拖住我隻手,帶我起身向房門方向
按之前描述,只係 Eric 除晒衫,你未除?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-21 03:46 PM 發表 查看引用來源

所以我之前暗示左我地無4p
你一向畀我地印象係比較保守,唔暗示都知你唔會 4P 啦!

兩 pair 人唔一定 4P 嘅,各有各做都得格,不過好奇你有冇嚮酒精之下做咗啲後悔野啫,例如被其他人睇全相...

期待樓主更新

我諗唔只閂門咁簡單, Eric 自己閂都得啦

我估 Eric 想樓主睇 Alex 同 Cammi 熱烈做愛,挑起樓主情緒(雖然已夠 high),等佢更易接受一啲姿勢/體位

(以色文計,咁亦合理)

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-26 03:02 PM 發表 查看引用來源
Eric拖住我隻手,向著房門方向行。我諗住eric 會閂埋房門,然後做我哋愛的事。 估唔到 eric 係帶我行出房門!踏出房門就繼續行去走廊, 我猶疑,所以我停咗腳步,亦拉停咗eric。我用緊餘�理性,向eric表 ...
即係兩位女士都被男伴中出咗?

你企嚮度偷睇, Eric 跪低食好西,好有 AV feel!

呢次之後你有冇 open 咗? 意思係老公想住 3P 但你唔想,依家會唔會易接受咗? 例如偷偷地想下...

老公同 Eric 都係你鍾意嘅男人,佢地一齊錫你會係咩感覺?

你又好熟悉佢地身體反應,同時取悅佢地,會係咩感受?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-27 03:38 PM 發表 查看引用來源
其實最尷尬係佢地之後出返黎, 大家當無野發生過? 但見alex望我架眼神, 我知佢想有下文,亦好彩自己定力足夠,唔係我一定後悔
定力夠?

如果你根本唔接受 3/4P,都唔使定力啦

難道你當然有一絲絲動遙?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-1-27 03:54 PM 發表 查看引用來源
唔好捉我啦!做錯決定只係一念之差架
唔係捉你,只係可能你老公有機啫!

而且就算你當時唔拒絕,唔代表 Eric 會願意畀 Alex 分享你 (應該係)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆