上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
196  502.6k

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-7 10:22 PM 發表 查看引用來源

除左漸味,其實我幾鍾意佢下面由細比我含住變大架感覺
Emmm... 呢樣野正常男人都得喎,冇咁服侍過老公嗎?

又中出!

第一次就話趕唔切啫,呢次 Eric 有否解釋點解 take risk?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-8 08:32 PM 發表 查看引用來源
佢有心咁做, 佢話要負責任, 然後同我講要我跟佢
Eric 果然係後生,相信佢未有深思先會咁講,如果搞大咗你個肚,咁只係要脅你,唔算咩負責任...

不過掉番轉頭,如果真係有咗,除咗離婚,你願意為佢懷孕嗎?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-9 03:18 PM 發表 查看引用來源

唔會啦!不過即晚都有想到後果, 我有諗老公會唔會提出離婚,但係老公又要我同佢發展?乜老公佢無想過呢個後果咩!
值得 chok 下佢喎!

搵次被佢中出後,問佢如果同 Eric 搞出意外,例如個套穿咗,有咗 Eric BB 佢點算?

你廚房又望到隔離屋嗎?

問番轉頭,點解返到屋企會真空? 個 bra 畀 Eric 留念?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-11 05:40 PM 發表 查看引用來源

邊有女人鍾意成日帶胸圍?我地要帶, 係唔想男人會咸濕眼光望住自己身材, 更唔想比人影左相放上網, 仲比人評頭論足!

我唔需要帶, 係因為點對點到我屋企, 又有件外套遮下。唔洗擔心坐地鐵, 近距離比其他男人望住 ...
原來如此! 只係唔使帶便唔帶,我仲以為你用唔帶 bra 嚟話畀老公知同 Eric 搞過野

其實放啲野嚮 Eric 屋企都好吖,唔一定內衣褲,護膚品都得格,記得第一次同 Eric 親熱後,你話唔準佢再追其他女人,都要行動宣示主權呀!

不過放內衣褲都好實際,雖然依家仲係灰姑娘,天知道幾時突然想留過夜?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-15 04:58 PM 發表 查看引用來源

哈…終於有問, 我都奇怪你地點會唔問我。

情人節當然要陪情人啦!不過只限lunch dating. Eric亦為我送上鮮花。更有刻上我地英文名架手環。
情人節你梗係陪 Eric (情人) 啦,仲使問?

期待緊「故事」入面你放完衫入洗衣機之後點,唔係落洗粉,開機,完,下嘩?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-15 06:15 PM 發表 查看引用來源

我唔想比老公知條底褲有野姐...
底褲有 Eric 留嚮你身體嘅野?

之前你話「一錯再錯」,仲以為同底褲有關添...

咁究竟錯咩呢?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-2-16 07:44 PM 發表 查看引用來源

連續兩日比佢內射, 驚足好幾日
第一日冇得講,但第二日嚮 Eric 屋企慢慢嘆,點解仲畀佢中出呢?

你話 Eric 係特登,想你以後跟佢,相信呢啲係事後你責備佢時嘅答案,但當時嚮廚房,相信你知 Eric 想內射,當時諗緊咩令你做咗個事後認為係「再錯」嘅決定?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆