[原創作品] 淫魔日記(2018/10/21更新於 #98):[魔鬼向]第三章--調教家長會會長(上)

收藏  |  訂閱
22  35.8k

原來將軍兄出咗新文, 依家先至見到, 即刻飛入嚟, 支持下先。。

見你提及我的金融囡囡, 連我自己都未有概念, 你都可以抽出嚟玩。。 哈哈哈哈, 幻想力果然豐富 :smile_30:

講到幻想力豐富, 上次你唔係話要寫一篇貼地嘅咩?
唔好話我知就係呢一篇呀: 『承繼了他們約十億元的財產。 。每月收著百萬的零用過活 。 』 :smile_30: :smile_30:

不過冇所謂啦, 至緊要你老哥開心, 寫文至重要目的, 『甜文界007 』 大把女有得俾你玩啦 :smile_47:
你心目中嗰位女明星, 版面當然唔方便放出嚟, 麻煩你老哥pm我, 話我知係邊個:smile_04:, 希望有啲驚喜啦, 唔好又係玩來玩去都係嗰幾個

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-7-31 04:08 PM 發表 查看引用來源
試下修女,由清純調教成淫蕩,應該幾好玩
如果用修女, 我覺得不如用師姑, 衝突會更大, 效果會更加震撼 :smile_04:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-2 01:00 PM 發表 查看引用來源

首先小弟要澄清 , 雖然我三不五時會屎忽痕 , 走去寫下D西洋題材 ,
但本人絕對係好響往中國文化 , 所以 ... 要寫梗寫尼姑拉 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

講真 , 因為小弟今次係想寫社會女名人(不過係原創架空果種) ,
修女應該就無咩機會 ... 但係有興趣寫尼姑就真既 , 我都唸左 ...
難為你話自己係「重口味王」, 寫尼姑, 梗係要寫『滅絕師太』 啦 ~ Dee。 。

儀琳小師妹, 留返畀我啦

仲有兩張相, 唔差在貼埋啦

拿拿拿拿, 人哋尼姑妹好純情, 講緊你年紀咋

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-5 12:29 PM 發表 查看引用來源

1,咁呢個當然就唔係 "貼地向" 果幾篇拉 ... 貼地果幾篇 ,
其中E+唸緊有兩個都係 "職場" 有關 ,
但都唔係OFFICE果種 , 相對真係比較接近地攤  菜檔果D
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

2,同埋呢個都係作大左 ... 如果按照小弟#1既設定 ,
其實每月30-40K都肯定夠用 , 原來唸 ...
『黃師父  師姐果批羅:smile_47:』  <===  果批 ? 哇哈哈哈, 你就想 :smile_47: :smile_30::smile_30::smile_30:
『蘋果批』就有得你食

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:11 AM 發表 查看引用來源

1,惹 ... 米兄好衰架 , 成日都同人地心意相通

2,呢個真係無偈 ... 我對尼姑既喜愛 , 可以話完全係由
何美鈿版既儀琳而來 ... 佢甚至係小弟歷年金庸女神排名中 ,
佢都係高據榜首 , 有二十年感情 ... 所以儀琳是我的 !!!

3,好衰架 , 又提起人地D傷心野 ...

不過既然你地咁鐘意笑人細J ...
拿拿拿拿, 唔好講得咁曖昧, 靚女係人都鍾意, 唔係乜嘢心意相通 :smile_42:

條片果然有啲料到, 都有啲 J 價值 :smile_47:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-8 11:22 AM 發表 查看引用來源

... 唔好怪小弟做架輛 , 但係我真係好想係度見到大家既作品

誠然 , 我同某人既關係絕對唔係好 , 但我覺得大家可以咁唸 :
其實係某人入主之前 , 文區都幾經歷左一兩年 "無主時期" ,
咁點解 "無主時期" 我地接受到 , 反而 "無為時期" 就唔得???
咁會唔會變左係我地 , 自己高估左某人既影響??? ...
你亦唔好怪小弟做架輛,  但係真係好似有人, 唔想係度見到大家既作品

誠然, 我同某人既關係絕對唔係好, 我就咁唸 :
點解咁多人, 包括你在內, 越嚟越多人憎呢位某人嘅?
大家本來係行家, 以文會友, 互相尊重。。 但係, 而依家搞成咁, 唔通我哋夾埋老屈佢?
日久見人心, 好自為之, 不好自然多人知。

"無主時期" 接受到 , 因為係真正的 " 無主無為 "。
但現在, 事實並不如你所講的 "無為時期", 而是偏私而為, 假公濟私, 想自己一個獨大,  
咁明顯嘅低招, 咪以為人哋睇唔到先得㗎, 哈哈哈哈。

要獨大? 咪獨 L 飽佢囉。。 依家咪毒到個朵臭曬囉 :smile_30::smile_30:
講真喎, 佢對我嚟講嘅影響, 只係一個笑話

當然最後要加多一句討論「呢篇文」, 費事畀人有位入我, 就快去到第三版囉喎, 都仲未有第二章?
師兄請快更新 唔使咁認真我真係等你更新㗎, 求其掉啲嘢出嚟, 我志在吹吓水嘅啫

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-10 09:21 PM 發表 查看引用來源

米兄,我同你一樣,等將軍先生更新,等到頸都長😒
或者佢忙住做義氣仔女, 幫手調教人

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-18 05:36 PM 發表 查看引用來源
SORRY , 病左所以回得唔係咁好 ... 下次再唸清楚D先再回
你講到病, 我先醒起一樣嘢 。 。

『  kid0401 問,『關於打飛機』的事!

其實想知道..打得飛機多會唔會有病!!!

並唔係指皮勞之類  』

擺到明跟色文無關 。 。 但依家見到你病咗, 寫唔到文, 又好似有些少關係喎, 咁你唔好打咁多飛機, 快啲好返啦 :smile_15:

引用:
原帖由 將軍回魂 於 2018-8-24 11:14 AM 發表 查看引用來源

1,睇左拉 , 但一定唔會咁快評 , 因為 ...
評左容乜易變左剩係吹你篇野 , 無人理我篇第二章???!!!
(係咁架拉 , 凱恩斯都話拉 , 人類係自私架麻)

2,咁肯兄可能要失望拉 ... 之前本來預計8/19都寫得完 ,
但我都安排8/26先出 , 點解???
其實係因為如果我三星期就出到第二章 , 咁我既第三章
...
咁樣我建議 。 。

幼稚園女教師, 帶啲小朋友出外旅行, 遇上淫魔, 為咗保護小朋友, 乖乖地跟淫魔入小木屋「 就範 」,
之後當冇事發生過帶佢哋返屋企啦, 如果第三章有左背景, 呢章可以做第四章都得㗎

哦, 留咗個名, 姓蔡啦, 蔡文靜, 蔡老師 :smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-8-24 09:41 PM 發表 查看引用來源

米兄,條女好正,係咪倫敦金妹子?真係J到病😂😂😂
J 到病 ?? 乜原來 J 得多真係會病㗎 :smile_30::smile_30:
唔係, 呢條女路過嘅啫

前往最後回覆