[原創作品] 純情中東妹子破處記 (2019/4/6 新增附圖)

收藏  |  訂閱
8  13.8k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-21 10:22 AM 發表 查看引用來源
... 係咪真係咁大鑊???!!!:smile_35:

都出POST都20日勒 , 快7500個點閱 , 竟然連一個讚都無???!!!
呢篇真係咁差咩???!!!
:') :') :') :') :')

我原本唸住 , 呢種密實姑娘見到肌肉流口水 , 甚至趁人地唔知道
偷偷吃人雞巴既戲份 , 會好有喜感呢 !!!

問題出在那???
係喜感營造得唔好??? 喜感色文無市 ...
嗱,咪話我唔探你嘞,仲帶埋條中東女嚟呢度撐你個場 :smile_04::smile_04:

最近睇「倚天屠龍記2019」,其實每次睇親,都會擺自己係張無忌嘅位置:smile_o01:

最鍾意嗰條女畀我會係小昭,話曬都係波斯聖女,一聽個朵就知係老處 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 05:20 PM 發表 查看引用來源

咁歴代小昭,你又喜歡邊個?
【倚天屠龍記】一文重溫9位歷代小昭

頂,唔好咁逼人啦~ :smile_o05:
各有各好,你係講緊「演技」先?
精精當然最屎 ,但論「J 值」則最强 :smile_47:
論「顏值」2019真係唔錯係首選。但論「親切感」,陳玉蓮最入人心呢 :smile_o06:

其實小昭係我全金庸小說中首選女人,主要係佢股奴性 :smile_o01:,毫無呵求,任勞任怨,唔呷醋咁喺我身邊睇住我溝女,只當我係主人工服侍。。
嘩~ 咁嘅女人,真係只有故事裏面先至有,最低微嘅,反而成為眾女之中 (喺我心目中) 最強:smile_o12:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 08:37 PM 發表 查看引用來源

呢度,梗係講 J 值啦!
我比較喜歡 02 的。奴性,是否因為佢系眾多女角之中,年紀最細嘅一個?
你係講緊飾演角色女演員嘅年紀最細 ?
定還係故事中小昭真正年紀 ?
其實我都唔知故事中小昭幾多歲, 不過應該都唔會好大 :smile_o01:
即使係黃蓉出場時, 我都成日覺得佢好似只係15歲, 所以扮到個乞衣仔
金庸大師啲故事其實有好多暗筆, 非常之精彩 :smile_47::smile_47:
例如武當六師叔, 同楊不悔嗰對組合啦 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

故事中的年齡,小昭應該系最細嘅。
鹿鼎記中,周秀蘭嘅雙兒,眉宇之間,亦系一絕。
細佬打得 J 多,無乜記性,醒唔起雙兒係邊個 :smile_35::smile_35:
但喺作品中,曾經有個叫「雙雙」嘅,奴性亦好重,仲喜歡被輕微虐待嘅,都算係男人恩物:smile_o11::smile_o05:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-25 10:18 AM 發表 查看引用來源

我明白拉 , 即係可以改成咁 :

小昭偷睇敏敏同無忌做愛 , 點知比敏敏發現左 , 佢用塊布遮住無忌雙眼 ,
跟住拉小昭入來 , 要小昭幫 "小無忌" 吹奏(蒙古妹OPEN D , 都算合理丫)

咁係咪好J 左好多呢 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

唸唸下 , 金庸囡囡之中係小昭同香香 ...
J this !! : :smile_30::smile_30:

頂,不如玩敏敏同芷若,各施百法, 每人喺張無忌身上發揮一分鐘,以「 俄羅斯輪盤」式,睇吓無忌畀邊條女搞爆 :smile_47::smile_47:

小昭只係妹仔,冇資格參加,喺側邊同無忌抹汗。。因為敏敏不嬲對小昭好,就喺輪到敏敏使出「蒙古女騎士挾馬」 殺手鐧時,
小昭又再次鬼鬼鼠鼠咁,以聖女之手去撩無忌處菊, 終於搞出九陽腎精 :smile_o03:

芷若不嬲都係醋酲一個 :smile_o04:,更不甘敗於兩個番邦女子夾功之下,唔認輸 :smile_o02:,推敏敏落馬,更挺然走險,入魔道,入便道。。以菊還菊,同無忌齊齊入菊谷。。:smile_o08:

張無忌,好—個張無忌爆完未軟之刻, 就好似佢老豆張翠珊咁,使出武當獨有「 縱雲梯」:smile_o13:,半軟中,脚踏另一脚,再上一層,爆入芷若委身之深處 :smile_o04:

敏敏只有自嘆,估唔到對手如此犧牲 ,以為單靠技術可以取勝 :smile_39::smile_39:,即使自己也會願意為無忌獻出禁地
無奈,已經畀周芷若食咗頭圍!!:smile_o08:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-25 10:42 AM 發表 查看引用來源

所謂每一代都有自己既敏敏/芷若/小昭 , 小弟都一樣 ...

我好專一架 , 我心中唯一既敏敏係葉童 , 唯一既芷若係海味 ,
連小昭都係96年版果個 ...
不過 , 如果講顏值既話 , 我會選電影版果個--邱淑貞演果個 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過如果講 , 最能代表邱淑貞既金 ...
頂,「奴性」仲使調教嘅?
就係貪佢唔使煮,即刻可以有得食 :smile_34::smile_34:
小昭調教形象圖 :

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-25 11:27 PM 發表 查看引用來源

甜美糖的三晚呀,雙雙個哎呀姑仔?
甜美糖 :smile_o11:雙雙個哎呀姑仔:smile_o08:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-28 11:28 AM 發表 查看引用來源

L兄 , 其實小弟之前一時興起 , 就開始左一篇新題材 ,
但結果兩星期唔夠 , 自己果 "三分鐘熱度" 就收左皮 ...

E+唸緊點將寫左果1000幾字 , 轉移入去<賓賓奪主>度 ...

L兄  米兄同各位大大 , 有無遇到呢種問題???
我以前好嚴重 , 80%都係埋唔到尾 , 有D直情開完個頭 ,
就己經收左皮 ...

大家又是怎樣處理呢個問題??? ...
我相信絶對唔止你一個,起碼仲有我:smile_o03:

我手頭都有好多篇十集八集,開咗個頭,之後因無時間,無靈感,writers block ,擺埋咗一邊

而若果寫手係 live 貼出,後果好多時就成為爛尾嘞。所以玩 live 唔易。。可以嘅,除非唔理質素亂咁出囉,但咁咪盞累人累己

我建議你寫短文,—集起,兩集止,希望趁未軟前,可以射出搞掂囉,你個幾星期先一千字,長文一定軟
起承轉合,通常我都「起」到,到「承」或「轉」啲交接位先失靈感,若交得到,「合」嗰 part 唔難,仲好好玩添:smile_o13:

我處理方法?咪擺埋一邊,走去寫下短文先囉,一來想玩有得玩,二來希望可以寫番順隻手。。
好似打牌咁,食唔到大牌,咪食住一番先,食返順個勢先。。
一係就完全唔好打,儲埋啲贏咗嘅本錢:smile_o01:,日後再落場 :smile_34::smile_34:

前往最後回覆