荃灣問問

收藏  |  訂閱
12  123.3k

好耐冇睇紐文新貼了,無論新貼舊貼都值得支持回味

引用:
原帖由 k.w.wong56 於 2021-7-10 18:49 發表 查看引用來源
可能太長,不喜勿插
日前一試,電話約定準時到達,另一比較年輊技師開門
冲身上床,手按背我比50分
其間有客來電問路
再按約5分鍾客到,佢話要去接客ok
回來再按約5分鍾
落油推背我比50分,約10分鍾後
轉身,問我想要双鍾c餐 ...
唔係!係佢呢個禮拜突然多咁多客做唔切。

見到好多人話唔就腳,唔通呢度有好多師兄住將軍澳東九龍或對面海?

前幾日終於有時間去會一會問問,不過我係到之前先打電話俾佢點知佢上緊鐘話介紹一個技師俾我,咁我話唔使囉我話下次先,收線,其實佢介唔介紹我都一樣會上去睇下其他啲年輕師傅,想玩個突擊,於是就咁上到去真係得一個較為年輕的師傅開門,望落去30尾咁上下,樣普通人妻款,著低胸緊身T,下身就牛仔短裙,長直髮,未入房已經露出半個球出嚟,跟住帶我入個間同紐文兄上次個間同房,裡面有獨立浴室,沖完涼確定價錢就趴嚮度等佢發辦,按摩手勢係ok既咁就無美美個啲級數,但係感覺得到佢唔係hea按係都有心機按既,時間過左一大半佢開始用手指甲掃我屁股,我忍左3幾分鐘頂唔順佢啪我屁股一下叫我轉身,喺度講下個技師唔係幾多嘢講,鍾意靜既朋友應該唔錯,就喺按摩期間不時聽到格嚟房傳嚟快樂既聲音,不時音聲細笑估計佢係問問同客玩得好開心,轉身之後技師專注佢既工作,我問佢點稱呼,佢話啊紅,我就好忙咁做我要做既嘢,問佢係咪37(肉球大細)佢話邊有單數架答38,之後我申手入去探索兩個球再解開佢束縛,手感非常好結實有彈性應該係天然,兩噠嘢唔大,不過兩粒比較大但唔係恐怖級個類,好好吮,周不時吮到佢敏感到縮,佢無太多互動不過佢唔會阻止我既動作,下路隔褲摸正想再進一步探索,我已經進入時光隧道,無幾耐煙花盛放,全程用左45分鐘加埋沖涼55分鐘。出嚟見到另一個比較年長的師傅,估計就係問問,期待下次試佢係咪真係咁互動。

引用:
原帖由 mikekophone 於 2021-9-5 15:07 發表 查看引用來源
你試呢個係紅紅,佢比較後生相頭唔錯波又大,不過佢無太多互動,問問互動反應較好不過太多人搵佢,你要預左唔足鐘,下次有機會試埋另一個!
請問另一個點稱呼?

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-9-6 09:26 發表 查看引用來源

點解唔開大?
當時無乜興趣

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-9-6 18:00 發表 查看引用來源

現代舞台兄你呢個後續報告真係精彩!繪影繪聲!
希望你唔嫌我長氣壩住你個post啦。

引用:
原帖由 eg9523 於 2021-9-6 18:30 發表 查看引用來源

清楚,唔錯,謝謝分享。
希望大家試完多多分享

引用:
原帖由 Sampras730 於 2021-9-6 20:15 發表 查看引用來源
求pm聯絡 地址
喺度講白啲,你睇返第一頁紐文兄個段,我呢度俾多個提示你,檔嘢喺好味屋樓上,紅wan站唔係綠van站。

引用:
原帖由 Neumann 於 2021-9-6 23:27 發表 查看引用來源

求之不得啦!如果唔係,乜嘢叫做討論區呀!?
係既係既

前往最後回覆