前世。今生 (加場! (後記) 新的一頁)

收藏  |  訂閱
16  8.3k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-26 09:20 AM 發表 查看引用來源
多謝支持 記得睇完"前世"先睇"今生"
易明D o既
很同意Nicole有種無奈…或者說,是對這世界的人和事沒了感覺…

很好奇,其實,Nicole是Stella嗎?答案是請看下回分解吧…哈哈。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-26 01:54 PM 發表 查看引用來源
很同意Nicole有種無奈…或者說,是對這世界的人和事沒了感覺…

很好奇,其實,Nicole是Stella嗎?答案是請看下回分解吧…哈哈。
現在看來,Nicole也不是對這世界沒有感覺... 對Stephen 的恨,對冷漠感覺丢臉。

Daniel出場了。下一章,會是他們故事的開始吧。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-27 02:02 PM 發表 查看引用來源
對呀, nicole "應該" 只是麻醉自己, 不去想, 不去改變...
感覺是有的, 內心的深深深深深處, 其實都是好想得到愛情o既少女
兩顆心逐漸靠近。曖昧期最令人期待與快樂的吧。

短訊秒回,通常不是好習慣。很多時都說了不是真的想說的話。

今次又有波折在等著… 期待下集。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-28 06:47 PM 發表 查看引用來源
r 到腦爆 :smile_30: 努力中...
哈哈,唔使急。諗下劇情發展也是一種樂趣。加油。

陳伯老婆一段好正。唔知有冇機會給她客串一兩場?

Daniel的用情很深,又下海執銀包,又去找催眠。不過Nicole又在猶豫什麽…?

好像要準備逃情似的…

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-29 07:42 PM 發表 查看引用來源
失禮晒   不過寫埋呢個故事, 應該會收山啦..
用左太多時間, 日日夜夜都o係度諗住佢
自己又心急, 開始o左o既o野又唔想攤凍, 呢幾日都無做正經o野乜滯 :smile_30:
你慢慢寫。期待下一章。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-9-29 08:49 PM 發表 查看引用來源
:smile_30: 無o架啦, 果條線已經斷o左
人家老婆都投o左胎變成小妹妹囉, 唔同同陳伯再續前緣?
兒童色情係犯版規o架, 一陣成個post 比人剷o左就唔好...
嘩! 我邊有諗兒童色情咁激啊!

只是覺得小妹妹,Nicole,和陳伯的互動會很有趣。

你慢慢諗,又慢慢寫。

謝謝故事。

“每天都當成是第一天的活, 也把每天都當成是最後一天去愛! ” 有意思。

希望有一天你再有心情,再看到你寫的故事。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-10-3 06:01 PM 發表 查看引用來源
多謝 有人欣賞好開心
有時間o既話或者可以補多一個後記 :smile_o13:
有後記睇,很好!

喜歡看有情有色的故事。如果你遲啲有心情,希望見到其他故事。

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-10-3 07:49 PM 發表 查看引用來源
心情其實幾時都有 係無咩好題材啫
不過o岩o岩食飯又比聰明o既本宮諗到d 野   但係唔開估住 :smile_o13:
好啊! 又有新古仔睇。

咁我擔定櫈等。貴妃加油。

前往最後回覆