[原創作品] 文迪 J 文集

收藏  |  訂閱
11  355.1k

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-9-30 10:58 PM 發表 查看引用來源
我輕拉開佢隻手掌, 入口之處正呈現住處子線型嘅狀態, 我開始俯身錫住佢嘅恥毛之處, 慢慢地, 咀已移到唇瓣之地, 我輕舐左縫門一吓, Annie 下身即時急劇咁顫動住。

舌尖已經一吓一吓咁舐住縫門, 穴水亦不斷地響小溪之內長流住出黎, Annie 比我舐住正用力襟住我個頭頂, 已經舐得都差唔多, 亦係時候我地就要更進一步。

我爬番上佢個身度, 大脾亦已經擠開左 Annie 嘅兩腿, 我 ...
充滿希望的一篇。淨睇題目以為是死了…

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-10-1 06:07 PM 發表 查看引用來源

好明顯你無睇過原版嘅最後果句
冇喎… 是那一句

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-10-1 11:38 PM 發表 查看引用來源

原貼
https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=26450654
唔怪之得我覺得慿題目估唔到結局。

謝謝好故事。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-12-2 12:28 AM 發表 查看引用來源
第二章

話雖如此, 但眼前戴上左有框眼鏡嘅佢, 反而令我覺得佢仲更加美艷動人, 陳老師見我望到佢呆哂咁, 「吳生, 我塊面係咪有野呀?」

我搖一搖頭同佢講, 「唔係, 不過我覺得妳戴左眼鏡好似仲好睇左咁啫!」 陳老師比我咁樣一讚, 即時面上紅粉菲菲咁同我再講, 「邊度係吖? 我知吳生你係同我講緊啲安慰說話咁啫!」

都係時候要同佢做番啲正經事先, 我同陳老師講,「好嘞, 我地 ...
戴左眼鏡再靚啲…? 通常都係唔戴靚啲。

咁論盡,應該成日跌親… 

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-12-4 01:37 AM 發表 查看引用來源
第三章

入夜, 陳老師 Eliane 番到屋企之後, 「呀玲, 妳食左飯未呀?」 Eliane 同佢媽媽講, 「食左嘞呀媽, 今日好攰呀, 我想涼埋涼就上床瞓嘞!」

Eliane 番入房度除左副 con 之後, 跟住就戴番副有框眼鏡攞埋啲衫後就入去浴室度準備沖涼, 入到浴室之後, Eliane 習慣除底副眼鏡黎再照一陣鏡, 睇吓自己塊面有無出到雀班同對鏡自憐一番。

大廈開始正在大 ...
好可憐。冇帶眼識人。

會唔會報警呢?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2018-12-14 12:07 AM 發表 查看引用來源
第八章

各人見我同 Eliane 係識得嘅, 跟住亦開始逐漸地四散, 我扶住 Eliane 慢慢咁行去我泊響路邊架私家車度, Eliane 上左車之後, 跟住見佢正倚住響張櫈度閉目養神, 而我就開始開車先車佢番去屋企度至算。

車上, 我瞄倒 Eliane 正開始流住眼淚, 突然, Eliane 開口同我講, 「吳…生, 其實頭先…..我係去左間私家診所度做…..墮胎手術!」 我聽倒 E ...
好鍾意開心結局。希望好快見到下個古仔。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-16 10:55 PM 發表 查看引用來源
第四章

沖涼過後, 床上, 楓楓 Sir 已經責住穎穎黎為佢服待住起黎, 俏臉同粉頸正比楓楓 Sir 吻過唔停, 粉紅嘅  linlin 又再一次被用力地又吸又啜住之中, 媚住雙眼嘅穎穎, 身上嘅刺激感覺已經令佢正不停地扭動住個身軀。

誘人嘅呻吟聲響正響穎穎嘅深喉之處輕輕地叫喚住出黎, 楓楓 Sir 開始將條舌頭逐漸地向下移動, 兩手已分開咗穎穎嘅雙腿之後, 黑森林中央之處正驟放住令人 ...
秘密交往,會刺激啲,定唔開心多啲…?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-17 10:04 PM 發表 查看引用來源

日日都要帶帽帶超帶口罩出街, 咁你覺得呢?  
睇埋今集…真係唔過癮。

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-18 10:33 PM 發表 查看引用來源
第六章

兩日後, 楓楓 Sir whatsapp 咗比穎穎知話佢今晚會響柴灣某工廈度練跳舞, 穎穎心諗不如今晚收工之後就靜靜雞落去裝吓, 咁如果可以見到楓楓 Sir 嘅話就當係比個驚喜佢都好呀, 主意已決, 穎穎收工之後就去咗龍島度買咗一打西餅, 諗住一陣見倒楓楓 Sir 就可以兩個人一齊共對住黎食。

去到柴灣之後, 穎穎依住楓楓 Sir 所講到咗某幢工廈之內, 搭 lift 上咗 ...
楓B有情… 咁穎穎呢…?

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2019-1-20 08:03 PM 發表 查看引用來源
第八章

第二日, 終於到咗全城造 B 嘅總決賽之日, 三人下晝一收咗工之後, Carrie 同洛儀就已經興奮到話要落紅磡磨到今晚入場之時, 三條女響紅館附近徘徊咗一輪再食埋飯之後, 終於, 已經到咗可以入場嘅時候嘞。

入到場館, 三人揸住啲飛正搵緊自己嘅座位果陣, 但當 Carrie 同洛儀發覺到原來佢哋係坐響第一行兼對正舞台中央位置嘅時候, Carrie 同洛儀即時興奮到情緒就更 ...
最重要時刻缺態… 

就好似朗拿度既巴西要輸零比三…

前往最後回覆