那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
10  299.8k

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-27 09:24 發表 查看引用來源
原來星星同學會冇更新到添。星星同學會第17話~

那些年,星星同學會 第17話

返到出去街,喺附近七仔買咗啲嘢食,就同佢企咗喺七仔度食埋,一時都諗唔到講咩好。Emma全程低頭唔出聲,望都唔望阿星,都冇乜機會講嘢。八九年嘅英國 ...
深刻的遺憾呢…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-27 15:22 發表 查看引用來源

沒有發生的結果永遠令人回味嘅😬
有得回味點都好過口淡淡既。

我繼續等師兄既續集呢。其實呢啲後生識既女伴,重有冇聯絡呢?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-27 19:40 發表 查看引用來源
有啲阿星都喺佢哋嘅人生入面淡出咗,而有一位仍然同阿星有聯絡,不過大家都已經係老人家喇😬
年紀慢慢增長啦。有過開心歲月而家可以慢慢回味。

咁我地又一齊嗒下…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-28 08:14 發表 查看引用來源

角色未出場,要等下先有喎😬
師兄慢慢寫。我等下先。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-28 13:34 發表 查看引用來源

時間不留人,寫寫下阿星就由星仔變星佬,然後返嚟老星嘅地步啦😬
哈哈。成本自傳咁寫出來。

可惜賣唔到乜嘢錢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-28 21:44 發表 查看引用來源

賣錢就唔係咁寫法啦,要再商業化啲,三大元素都要寫出嚟先得,只得情色同另外一樣,欠缺暴力始終差啲叫座力😬
暴力…?

唔通兩個女仔打過,打贏左就有得食星…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-9-30 00:14 發表 查看引用來源

或者係阿星同人隻抽,輸咗任人魚肉呢😬
我記得有次星師兄俾女角打暈左… 係爭冇任人魚肉情節…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-10-17 10:08 發表 查看引用來源
更新埋星仔嘅故事先得。星星同學會第19話~

那些年,星星同學會 第19話

Salina笑咗一下,細細聲問阿星佢戴眼鏡靚定唔戴眼鏡靚,咁嘅情況,當然即刻施展阿星自以為風趣嘅言論同佢講:「上面,戴靚啲,落啲呢,就唔帶靚啲~~~,不過阿星冇 ...
翻譯兵呢個兵種都係第一次聽聞…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 08:52 發表 查看引用來源
星期二咁凍,嚟尐熱情尐嘅故事~

那些年,星星同學會 第49話

阿星摸下Grace 短短嘅頭髮,聞到佢身上面陣香味,都唔知係洗頭水味定係佢身上面嘅味,真係搞到阿星意亂情迷,小星星楝拗咗咁耐,都真係好想出嚟抖下氣。

阿星內心交戰 ...
咁都唔做,女仔會嬲嬲豬…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-20 08:59 發表 查看引用來源
更新下星星同學會先~

那些年,星星同學會 第54話

6點幾,兩個人攬住又再瞓,其實阿星一路都瞓唔著。頭先Grace提起Joyce,令到阿星再次諗起佢。

記得第一次去Man屋企,見到Joyce 喺度打太空戰士6,阿星嘅飛弗,即刻埋去問佢打緊 ...
Joyce 係咪有分享同星師兄講…?

本帖最近評分記錄

前往最後回覆