上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-13 13:39 發表 查看引用來源

嘩,師兄講呢尐,阿星好小事咋喎,龍師兄先真材實料啦。😬
哈哈。我出街行伸直腰背,希望睇落精神啲。不過吸引唔到女呢。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-13 16:07 發表 查看引用來源

有自信嘅男人零舍唔同嘅,挻胸收腹已經可以好大分別😬
哈哈。高大靚仔係王道…

呢兩日忽然好凍。少左性感女子。 不過欣賞下佢地著冬裝都幾得意。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-13 17:07 發表 查看引用來源

HAHA,我都中左,好返添啦,一切正常,為左check自己有無後遺症,我每樣野都試下有無退步架。
有時見到D人低低能能,就會好有禮貌問候佢有無腦霧囉,
我睇醫生分享心得,原來腦霧唔係疫情專利,其他情況都會引發,係睇嚴唔嚴重架喳,有D ...
哈哈。加埋幫口…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 12:06 發表 查看引用來源

阿星高大,但就唔靚仔。

又凍又落雨係少好多女仔睇,不過唔知師兄覺唔覺,疫情底下真係多咗好多口罩美人,只要有口罩,唔怕冇靚女😬
我都覺。睇成塊面可能冇咁靚。淨睇對眼覺得靚。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-14 15:24 發表 查看引用來源

其實冬裝既女生都吸引既,其實仲好開心香港有四季架。
就以而家為例,好凍又落雨,我都一樣鐘意。
冬天做運動真係好舒服架,而天氣凍既女生,又可以睇佢地既配搭,我又覺得好正。
最好疫情快D穩定,唔使戴口罩就好嘞。 ...
唔使戴口罩抖氣舒服好多。

講起著衫,我就唔太鍾意瑜伽褲… 十個有八九個Pat同腿型唔靚…

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-14 18:09 發表 查看引用來源

望下係好嘅,之不過一開估果下真係可能由天堂跌落地獄,真係好刺激,究竟會跌落第幾層地獄呢?😬
哈哈。多數都係變返平凡,唔會好醜樣…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-16 19:44 發表 查看引用來源
在床上,我在珍惜她,也有點惱她多日的不瞅不睬,我在使勁的抽插起來,我雖看似在發洩,但其實她應該感受到,此刻,我是想完全佔有她,裡裡外外,我都要擁有眼前的尤物,幹多少次愛都令人愛不釋手的Bella……. 究竟我是貪圖她引人的身段 ...
和Bella快樂時光要完結了…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-18 00:53 發表 查看引用來源

師兄,我地無人有興趣講正經做野方面,只有興趣d唔正經果方面。
即好似睇世盃,都無咩好講,哈哈~
除非有女生同我地講,我都睇,講得出球員名,咩係越位,咁先係正。🤣🤣 ...
有個女子睇卡通片學到乜係越位… 哈哈。

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-12-18 17:00 發表 查看引用來源

最緊要係中招之後有位好心地又好耐性嘅美女喺身體悉心照顧,咁就為之very good喇😬
世界冇咁美好… 中左要自己照顧自己。比平時更少接觸…唉。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-12-19 16:45 發表 查看引用來源
星期1,無思分享。

世盃完了,今年氣氛好像沒以往的激烈,但我好開心阿根廷贏,我唔係唔想法國贏,但我想美斯捧杯,咁無計,阿根廷我buy你。
一個男人,努力一生,最後探戈,我梗係想佢好好睇睇,努力就一定得?唔係,係既,C朗都得啦,努力係基 ...
我就覺得場波幾好睇。

今屆幾得意,妻子一齊睇到完場。佢話好似睇戲睇個大結局咁…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆