上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-27 17:54 發表 查看引用來源
當我行完第一段樓梯,在轉彎位準備再行上去第2段時,Bella已被我深深插入得完全軟癱的伏係我身上,我的袋袋已被流出的洞汁弄得完全濕晒,她下身再沒氣力支撐,洞洞不由自主地完全吞沒我的棒棒,此時佢好快講左句。

Bella: Drago ...
每次Bella出場都很吸引。 Bella很可愛呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-28 12:12 發表 查看引用來源

係,其實佢係活潑正能量滿滿型,同當時既我有少少唔同,我都係被佢呢樣性格吸引,再進而去開發佢其他未知一面。
重有邊方面準備去開發呢…?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-28 18:28 發表 查看引用來源

其實當時有趣既情況係,我係啤酒妹妹同Cherry身上學習既野,實踐係女友同Bella身上。
開發什麼往往係緊要卻未必係重點,重點係女方既怕羞又想試,試完會更大膽因為你而提出不同玩法,果個過程係最有滿足感呢~ ...
兩個人一齊發掘有趣事,很好玩呢。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-11-30 14:38 發表 查看引用來源
日日返工都燥底中~~
係咪又俾同一個人激親?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-30 11:53 發表 查看引用來源

我蠢啦,當年唔似而家咁多野玩。又搖控蛋,又咩主奴,我果時好簡單架喳。

好多時都係飲下紅酒,又或一齊沖涼果D,嘥左佢地..........
一齊沖涼都好正,都唔少野玩。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-1 15:11 發表 查看引用來源

其中一個ex同依家果個先係咁
最緊要覺得而家嗰個正。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-12-1 00:43 發表 查看引用來源

例如一起發掘g 點或敏感位
哈哈,好正。有反應就好正…

回覆 4862# 史隆教練 的帖子

今日有地盤群組爆發。教練要留神啊。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-12-2 21:39 發表 查看引用來源

我都想🤭🤭🤭🤭
心動不如行動… 嘿嘿。

引用:
原帖由 bcm 於 2020-12-4 10:28 發表 查看引用來源
嘩!!!凍左好多呀~!
不過有太陽。出花園曬就冇咁凍。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆