上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-19 00:12 發表 查看引用來源
係咪即係出去就搵情人打,返屋企就搵老公打咁呀?真係完全唔同陣營,打好多針喎
哈哈,打多幾針爽多幾鑊…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-21 08:28 發表 查看引用來源
今日天陰陰,跑步一流,想一想,會唔會入夏前涼埋呢幾次呢?
都係爆爆汗水先😆😆
越夜越涼… 都係入房暖下…

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-3-23 13:03 發表 查看引用來源
包有得出又有得入hahaha
羨慕死人啦…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-23 16:25 發表 查看引用來源
呢幾日天氣涼左,真係太太太正。
大家周末會唔會出去行下,如果有,有咩好介紹。
我諗住小朋友考完試同佢地出去行下放下電輕鬆下呢~~~~

小弟本人都要,忙到死就黎........ ...
唔好入西貢… 近排周末好多人。巴士都要企位。

去海防博物館都好… 前幾個禮拜去長洲都行到。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-25 11:04 發表 查看引用來源
早排睇左套舊戲,龍鳳鬥,其實我好鐘意呢類戲種,睇完亦令我有番mood去update,希望有興趣睇埋個尾既人仲記得我回憶中既內容啦,小弟會盡快。

...
男女互動很有趣…

等你update。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-27 01:14 發表 查看引用來源

咁happy Friday 有咩happy 節目?
我昨日正。

買左架滑板車,昨日放日假去踩下。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-3-27 11:44 發表 查看引用來源

唔係跑去買套然後再偷食咩?😂😂😂
哈哈。咁都好辛苦喎…

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-3-27 23:52 發表 查看引用來源

係咪好爽呢?
係啊。

係海邊單車徑玩,涼涼地,踩完飲杯凍茶加件蛋糕,都好爽。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-28 11:08 發表 查看引用來源

師兄生活好寫意。
冇小朋友就有啲自由寫意。妻子去學滑板,我就玩下滑板車陪佢。

有小朋友就有陪玩既樂趣啦…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-3-30 16:48 發表 查看引用來源
原本心情麻麻,都上黎講樣搞笑野。
話說幾百米長的貨船終於解救成功可以航行,但聽講好多貨都會遲到。
其中一樣不得不提的是,荷蘭方面表示性商品好多已無貨,擔心短期內會補唔切貨,所以提提大家,要入貨好快手,市場上可能會有段 ...
我聽講有啲牲口可能會響船上餓親…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆