上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-16 10:22 發表 查看引用來源

長途都會少d人行
夏天我好少行山。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-4-16 12:59 發表 查看引用來源

係呀。。不過就真係要小心。。
雨季,好多時都唔行得山。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-16 15:58 發表 查看引用來源

Partner即係搵條女一齊行?
行山真係唔係我杯茶,閑情逸致得黎講求體能,但聽完師兄講,嘩.....行7個鐘,唔野少囉。
行山腳有男有女呢…

夏天就去海灘多啲。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-17 07:45 發表 查看引用來源

嘻嘻...無知的我唔知有體脂磅呢樣嘢,😅
多謝告知,又長了知識了!😂
咁我都是用體重來粗略計算,
如果有鍛煉我每日就飲用兩杯protein,
加埋日間的食物已超過我的所需,
所以早上就停止飲用,
如果到時真的有效,
到時一定大家開 ...
哈哈。好多師妹等緊你呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-17 15:52 發表 查看引用來源

家陣就係唔想太多人呢,HAHA......
但無遊客,香港一樣熱鬧。
今日西貢市少人。可能好多人覺得會落雨,冇諗住出海或上山。

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-18 12:52 發表 查看引用來源

既然師兄叫到,
咁我就獻醜一下,
之後師兄如可以,
都分享一下你的成續吧!😂
師兄有點成績,要加油!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-19 14:42 發表 查看引用來源

HAHA,星期日去左跑,大風到不得了,起晒浪,好鬼好Feel,唔知D鬼妹係唔係早上無gym room慣左戶外,佢地成班人係戶外做瑜珈,好睇到呢~~~~
我等小巴會見到潮流行山裝… Bra top plus legging。 個女仔都幾fit,唔錯。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-20 02:55 發表 查看引用來源

底底梗係重要, 點止穿yoga pants 或legging, 著貼身裙特別係淺色, 好易出事
男人見到legging而又冇底褲邊, 下體成個shape原形畢露, 第一時間諗到咩?😏

Leggings 真係好鬼難carry 到.  翹股之餘又要有彈力, 咁先sexy ...
legging 冇底褲邊,屁股翹又有彈力,後入好正!

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-21 12:44 發表 查看引用來源

對,現在才是剛開始。😁
我都要努力啲。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-21 19:12 發表 查看引用來源

HAHA,又唔係既,所以我成日講,男人無女人咁好睇。
女人上身有胸有樣有肩,下身有屁股有腳仲可以睇埋腳趾,有料既睇全身整體再評價。
男人真係fit body下就係睇操成點,我keep住玩都係咁講。

但其實識著衫加fit身型,其實行出 ...
師兄有冇件潮流貼身西裝? 我覺得唔係好多人著得好睇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆