上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-26 14:21 發表 查看引用來源

比賽要評分,梗係要評分表

包括:
分「外觀」及「表現」兩部份,例如色澤丶質感丶體形丶體力丶持久力.....

E? 點解咁似寵物展狗狗比賽評分咁嘅? ...
哈哈,咁攞冠軍唔係咁易…

硬,大,耐,就好易明。

色澤係咪白啲好啲…?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-27 12:32 發表 查看引用來源

度身做恤衫?想要修身剪裁嗎?
係啊。試下好唔好睇。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-27 12:40 發表 查看引用來源

HAHA.....師兄睇果既A片係女生行政look,但再強勢D既女生,佢中性打扮係著上西裝但唔會扣外套紐,以前可能會搭條7分褲加高踭鞋,而家當然仲有多D唔同穿法,但總言之唔會係OL既斯文look,反而幾殺食。 ...
型格look... 會引起侵略性呢。

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2021-4-27 23:02 發表 查看引用來源

你估女人皮膚咩!又白又滑又光亮通透,點掂呀?講緊J 喎
哈哈。咁血管現晒,睇落好似硬啲,係咪好睇啲?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-28 15:22 發表 查看引用來源

當然,如果條女擺明all you can eat,真係無興趣食。
如果女生有個性,先令男人注意同尊重。
咁個女仔都要主動地被動,咁先有機會既。

其實大部分港女都好有個性,都很值得深入瞭解呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-29 12:54 發表 查看引用來源

HAHA........
當然香港女仔吸引,事實我都覺最夾仍然係香港女仔。
但真心講,而家其他地方既女仔,都真係比以前更優勝。
咁我又冇深入研究過其他地方既女仔係咪都咁有個性…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-30 11:57 發表 查看引用來源

應該講,每個地方既女生都有其吸引之處,但咁樣講太"行"啦。

所以都要配合自己所需,
例如要熱情既我覺得新加坡,馬來西亞既一流。
要識嗲識氹既台妹無得輸。
要聽話又係港男遐想第一位應該首推日本妹。
至於韓妹我麻麻,有 ...
女仔呢,點吸引到人佢自己實知。不過係咪吸引到自己想吸嗰個就…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-3 11:44 發表 查看引用來源

HAHA,師兄有所不知,女生想要A,佢吸引左B,C,D埋身,A自然緊張,就會注意注視女生架啦嘛,呢招好平常架。
咁大部分男人簡單啲。全部進攻,睇下邊個受…

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-5 11:42 發表 查看引用來源
Joyce在廳的位置找風筒,我為免尷尬總得找些話來談以令氣氛輕鬆點。看著她Latin的舞衣,想起讚美最能緩和氣氛吧。

我: 唔~~~~而家細看,估唔到原來拉丁既衫都幾靚架喎,妳對鞋仲好高添喎。
Joyce: 哎呀……. 唔…… 唔會唔 ...
到底去沖涼後上Joyce,定返屋企要Margaux呢…?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-5-6 11:59 發表 查看引用來源

我仲擔心我寫得唔好,表達唔出2揀1呢個心理其中一個考慮。
當然可能有人會說,why not both?
哈哈,係喎… 頭4Q俾Joyce,後3QMagaux...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆