上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-8-25 15:53 發表 查看引用來源

都係果D女生白拍幾步曲,實物實景高影甜笑啦,咖啡師係女生,其實都有好多,我果頭都有,我其實成日諗,出去飲咖啡坐成粒鐘,係失業,定係果個人係作家,屋裡面唔得要外出寫野先有靈感架。

但大家知嘛,外邊既咖啡店,好多時仲嘈又迫,寫 ...
我都鍾意坐個零兩個鐘。

去開嗰間靜靜地,睇下旅遊資訊,諗下旅行,都幾輕鬆架…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-25 22:42 發表 查看引用來源
梗係雙手啦大佬,阿星邊有咁好力呢😬
哈哈,咁我好好奇… 呢個時候,女伴對手攬住邊度…?攬到阿星條頸嗎…?

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-29 10:14 發表 查看引用來源

某錯,遇過唔少,不過唔知典解個個都話阿星成舊木頭咁,又或者一舊飯咁嘅😬
哈哈,佢地暗示少少你唔行動,要差不多明示你先去馬吧…

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-8-29 12:45 發表 查看引用來源

咦,師兄你點知?最後佢哋都係話:『乜阿星你成舊木咁,要攤開哂你先會表示嘅?』咁囉😬
雖然追得唔夠貼,不過我都有用心睇師兄既古仔架。

星期日,響寧靜既咖啡店睇下古仔,係好好既享受呢。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-9-9 17:34 發表 查看引用來源

我呢個朋友堅索,樣同身材真心係80分以上,但因為太幫得手,自己銀行好多往來都有佢幫下手,所以只會係朋友。
之前傾開,原來佢係每朝都跑步,唔怪之得咁鬼fit。 ...
我估佢跑步經過回頭率都高。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-9 19:09 發表 查看引用來源

約下跑下步先得😬
阿星速度追唔追到…?

今個禮拜到而家都好好天。原來有兩個颱風。唔知週末係咪落雨…
冇雨落重可以去行下山。

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-9-9 20:52 發表 查看引用來源
阿星跑步巧慢,只有另一樣嘢快😬
阿星有乜野特別快既呢…?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-9-10 10:18 發表 查看引用來源
正呀喂!一上唻就見到兩個師兄換咗相😍黑鬼😍
我想睇下師妹們新相…

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-9-10 15:06 發表 查看引用來源

落雨跑步都仲得
落雨跑係咪因為冇咁熱會舒服啲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆