羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
9  281.0k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 16:54 發表 查看引用來源
原來邪骨技師搵十萬/月, 厲害啊
其他地方唔知,如果之前陽光33,聽講一個月起碼廿幾萬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-17 16:23 發表 查看引用來源
比英豪D妹妹信息我引左我上去,又話想我又點😂是但啦, 見無聊就過去會一會佢,呢個場D女尺度真係大D概,全高清🤤按過陣又話鐘意左我,叫我租間屋同佢一齊住,又話想同我做又唔比我就即場處置😤不過講真,見過一次就話鐘意,今次先第 ...
C兄,聽你講,之前經常陽光打躉,知唔知依家啲女去咗邊間?

回覆 755# 羅湖之友 的帖子

尼間 2010一14年,好多後生女,後生又靚,啲女又玩得,好好玩,後來唔知點解越做越差

回覆 755# 羅湖之友 的帖子

羅湖C兄,時光有咩No 好介紹🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-22 17:51 發表 查看引用來源
浪費左咁好既場,D場同床真係好大🤤
係呀,其實環境唔錯,

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-22 17:51 發表 查看引用來源
CHECK PM☺️
收到,Thx!🙏

回覆 1163# 羅湖之友 的帖子

多謝🙏羅湖C兄
尋日終於去時光試咗你介紹嘅女女,雖然身材爭少少,但服務真係超正,慢慢搞,正👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 15:14 發表 查看引用來源
PM左微信比你地,加唔到話我知,記得試左果兩件既話報告下係點,等我知道下🤤
羅湖C兄
第二件試咗,服務掂👍,有驚喜,樣過得去,但波路好似有啲人造,
個場硬件真係唔掂,啲毛巾殘殘舊舊,嘥晒個位置靚
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-11-1 21:39

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 17:06 發表 查看引用來源
嘩,師兄果然快手👍第二件即係邊件🤤8888?係啊,呢D場硬件唔好諗,但服務比到你,就等如陽仔硬件好,但服務就🤣
羅湖兄,係呀,8888,服務掂👍

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-1 21:43 發表 查看引用來源
唔記得左問添

金髮jc
有幾多路通呢

全通,或者有特別驚喜都唔定

前往最後回覆