[原創作品] [文迪作品] 實驗動態文章 - 慾海迷情姊妹花 (共三十二章 - 全文完) (已修圖)

收藏  |  訂閱
11  90.4k

小弟本來無咩奈心睇長文 , 但見無巧兄推介 , 就入來睇下 ... 不睇由自可 ,
一入來睇到D圖 , 就辦法唔睇 !!! (得罪講句 , 連劉金發D圖 , 都無文迪兄呢D咁好)

現在先去追文 , 等下再回~~

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-11 08:42 AM 發表 查看引用來源
已經響房張床上, George 正不斷錫住洛儀嘅全身上下, 已經沿住小腹一直向下, 咀唇正去到洛儀嘅恥毛位置, 突然, 「George, 唔好錫果度, 好烏糟, 不如我地…而家開始啦!」

George 見洛儀用手掩住下面,  ...
阿媽教落, 好野唔好過食晒 ... 今日第一次睇 , 就睇到#23先拉 !!!

文迪兄 , 其實你係咪女仔來架??? 我寫色文咁多年 , 我覺得捉女仔心態 ,
真係唔係咁易 ... 你竟然唸到寫女仔碌床回味 , 咁鬼少女味既野 ,
我好難相信一個麻甩仔唸到

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-18 12:58 AM 發表 查看引用來源

Ca 妹, 算啦, 其實洛儀果套都係雲 b 買比佢架, 我都話過雲 b 佢遲早比的女發現撞衫, 呢, 話口未完, 唉, 撞嘞, 撞嘞, 問佢死未....:smile_39:

咁果日事實我地真係咁嘅樣吖嗎? 不過後尾富 ...
唔好咁好喎 , 個個回晒 , 係唔回我 ... +陣歧視短篇作家呀???

唉 , 睇來我唔知UP錯咩得罪左文迪兄 ...

不過我其實想講既係 , 文迪兄捉女性心態 ... 小弟算係寫色文都寫左一段日子 ,
覺得我地男仔寫色文 , 捉女仔心理係一件唔係咁易既事 ; 但又同時覺得 ,
完全捉唔到女仔心理既色文 , 好睇極有限 ... 小弟本身屬 "老土派" , 到左E+寫妓女 ,
都仲係寫唔係為養鄉下個女 , 就係讀大學既仔 , 再唔係就身染毒害 ...
我呢種寫法就知我份人 "獄不群" , 扮L晒正人君子果種拉 , 對於時下援交妹 ,
果D臭雞心理 , 我唔知點樣去寫 , 但今次問心覺得文迪兄寫得好好~~

講真 , 一個客$2000 , 一星期做兩次 , 計一個月四個星期 , 咁都有$16000 ...
睇完真係有種 "怎麼我天生不是女人" 既感覺:') :') :') :') :')

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-20 12:31 AM 發表 查看引用來源
「洛儀, 我…..」 「做咩呀, 你尋日嘅表現已經唔記得哂嗱? 黎啦, 我而家就係要你再一次好粗暴咁對待我, 我要感受番尋日你響公司度對我嘅果種感覺!」

呀 Kent 有的無奈, 但亦唯有嘗試照做, 呀 K ...
講真丫, 有時我都覺得幾奇 ... 問十個女 , 十個都話男人一定要溫柔 , 真係無人鐘意野性D既咩???
有好一段時間我其實信左 , 覺得睇AV果D , 都係做比你地男人睇架姐 ...
後來人大個左 , 知道呢個世界唔會得女人 , 就好似唔會得一種男人咁 ... 咁點解個個女人都咁講???
我後來發現都係基於自身考慮 ... 如果一個人話自己鐘意獸性 , 唔駛講 , 好快就會比人當成淫婦 ;
女性社交圈我覺得比男性陰險得多 ... 係我大學時代 , 有界既大一學妹因為鐘意群男仔 ,
結果D學姐唱衰 , 真係幾難聽都有~~

引用:
原帖由 loyanpai100 於 2014-12-21 07:00 AM 發表 查看引用來源
半推半就!
玩玩下來真 ... 幾好丫 , 幾純情

引用:
原帖由 michael825 於 2014-12-21 12:45 PM 發表 查看引用來源
希望作者能夠將這個故事連續下去,希望能夠有幾十章的內容,我會繼續支持,還有希望作者作更多香港中學女生或香港大學女生為主體的故事給我們觀看,期待故事的下一章。 謝謝!
樓主講架拉 , 會有32章 , 而且己經全部形成 !!!

M兄都鐘意學生妹題材???
唔知兄台有無去過一個叫 "學生妹文章基地" 既網???
其實個網死就死左5 6年架拉 , 全盛期人流都唔多 ...
但勝在有猛人 ... 有 "明星學園" 同 "星光伴我淫" 作者在陣
小弟被佢地指導過下 , 唔知算唔算徒弟呢???

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2014-12-23 12:11 AM 發表 查看引用來源
洛儀同謝生一齊行左去一間新開張無耐嘅酒吧度, 兩個唔同階層嘅人呢晚居然都可傾得好投契咁, 期間謝生自己傾左幾個電話, 但的言語對話之中就夾集住好多嘅粗口, 林生收左線後, 「呀, 唔好意思林小姐 ...
突然唸起黃子華所講的鐵達尼極限 ...
"哇 , 吐口水 ... 好浪漫呀"

妹妹回歸純情 , 姐姐走向淫蕩 ... 好期待呀

前往最後回覆