[原創作品] 色降師第十二章 全篇完P7

收藏  |  訂閱
24  40.2k

南亞婆羅門VS泰國降頭教???

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-3 11:33 PM 發表 查看引用來源

真喺好多謝你問啊?我幾驚冇人會問這個問題,隻鬼唔姦前面,因它一直吸收林莉芝供應陰水,如果隻鬼姦前面,會吸收條女陰水,有可能會法力影響,所以隻鬼雞姦條女後門,仲想帶出養鬼對主人忠心,第七章內,林 ...
係你自己一開頭就講(你地明架拉) ... 如果我仲去問 , 唔係搞到自己好智障咁咩:smile_35:

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-15 08:59 AM 發表 查看引用來源

我會加快速度去寫,下集結局,可能會等耐少少日子:smile_o06:
咁快???
好唔捨得呀 ...

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-14 09:53 PM 發表 查看引用來源
阿珊躺在軟床,雙腿曲起來,她雙腿中間,柏河達調換身份幫阿珊口交,手指用勁力不停地捽她的陰蒂和陰唇,條脷舔滲出來愛液:「呵呵!正啊!好美味,香港女仔味道等別甜,啜啜!同我國女仔都沒有你這樣甜美,啜 ...
其實師父咁勁 , 應該幫過唔少名人 ... 收唔少錢又法力高強 , 點會係土佬???
我反而覺得會好似 "竊聽3" 果D土豪精英咁
講真套野幾好睇 , 深層次咁解釋丁屋問題 , 唔應該視為市區人 VS 原居民
可惜香港班暴民只需要口號 , 唔需要道理 ...

係呢 , 到底會唔會英拉外傳???:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

可能有D煩 ... 但呢篇你地到E+都比過議見呀 !!! :smile_22:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=23386437

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-21 09:56 PM 發表 查看引用來源
「我運用我師父再次進入你身體,我已取得他們體型有六七成,現在在你身體再取他們殘餘精元尋他們位置,所以要再進入你身體,而八個小鈴子代表八個方位,那一個響聲就是方向,到時我用法力找到他們位置,兩個王八蛋飛 ...
多謝S兄 , 我最鐘意睇肛交門架勒:smile_47: :smile_47:

好奇問問 , 阿芝連比人插屎眼都咁爽 , 會唔會其實己經比大師 , 落左淫賤降???
就好似比人落左淫藥咁 , 比人點搞都咁舒服 ... :smile_47: :smile_47: :smile_47:

真係比S兄既無窮創意辣起左 , 係呢個 "MO文" , 我感覺要爆拉 !!!
我唸住近日再出一篇新文拉~~

我唔係講我寫開D "單篇" ... 以E+進度 , 出就一定出到 , 係唔知會當超短文 , 定長篇姐~~
如果當超短文 , 就己經左大半(都有千幾字) ; 如果當長篇 , 就唸住寫多幾章先 ,
費事好似 "女人天下" 同 "女子便器育成手冊" 咁 , 第3章就玩完拉
("女子便器育成手冊" 劇場版你地都唔睇既 !!!)

風格上會似出面篇超短文("咸濕老爺俏馬姐")咁 , 可能呢排睇得無巧兄D文多 , 比佢感染左 ,
今次會輕鬆  生活化D

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-23 09:38 PM 發表 查看引用來源

大將軍你所講篇"女子便器完全手冊",第二部分寫得好好,喺第一段交代得唔喺清晰,本身主人翁喺年青,中年,或是阿叔輩,還有寫多少少小初第一次感覺,被主人翁呃屌情節都冇,好似條女欠被男人屌 ...
多謝S兄建言 !!!
不過你都知拉 , "女子便器完全手冊" 本來我係當長文咁寫 , 我就係無耐性同搞唔掂中間 ,
先出左呢篇 "劇場版" 姐 ... 不過又講真 , 我係唸 "劇場版" , 又真係唸到男主角高大靚仔
(好似自己咁 ^.^) , 同長篇個男主差好遠~~

仲有 , 女性主觀角度當然係好 , 但要自己投入到去寫先得 ... 如果為左寫女性主觀角度 ,
搞到篇文整既投入感差左 , 我會覺得得不償失

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-30 08:16 AM 發表 查看引用來源

我構思緊殭屍故事,類似劉sir模式,不過到喺初步諗諗,我都等待你新作
殭屍故事??? 我又寫過喎 ...

引用:
原帖由 spamna 於 2014-10-30 02:15 PM 發表 查看引用來源

我冇記錯你寫個中國式殭屍,今次我想寫中西合壁殭屍故事,不過構思緊,成唔成功未知數。
我果個咪中西合壁殭屍故事羅
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=14253453

前往最後回覆