淫妻偏好

收藏  |  訂閱
14  31.4k

當你日日都係食嗰個餸,點好味都會厭,老婆都一樣,尤其係喺街見到啲靚女,真係好想屌佢。

回覆 43# MAN818 的帖子

十足AV一樣,對手仲要揸住兩碌放入口

引用:
原帖由 brandy888 於 2022-3-7 13:24 發表 查看引用來源
今日分享左我老婆D裸照比D同事睇,其中有D同事系見過我老婆,(D相當然系冇露面),原來系識我老婆既男人面前,聽佢地評論自己老婆,真系好刺激!😂😂😂 ...
如果大家都show 老婆d相出黎分享,跟住大家評論,真係有排傾,仲好撚刺激,遲吓越分享越勁,乜都冇所謂。

引用:
原帖由 brandy888 於 2022-3-8 14:51 發表 查看引用來源
當然話D相五系我老婆啦!
你當講笑形式話呢個係我老婆,睇吓有冇人信,睇吓佢哋有乜反應,話者你帶頭,跟住個個都二仔底死跟,咁就好玩。

引用:
原帖由 brandy888 於 2022-3-8 17:27 發表 查看引用來源
甘難D,有同事識我老婆丫!😂😂😂
咁有冇啲同事攞啲相出黎分享,跟著同你哋講呢個唔係我老婆?😂😂😂

回覆 89# infantry 的帖子

你對佢黎講已經沒有新鮮感

回覆 89# infantry 的帖子

你班friend? 咁多人上你老婆?

回覆 94# infantry 的帖子

Ching 咁阿嫂未好忙囉?要招呼你咁多朋友,不過最緊要係佢enjoy

引用:
原帖由 infantry 於 2022-3-13 15:59 發表 查看引用來源
通常女人對住自己老公都係就住就住,同其他人就乜都玩得,我老婆都係比我班friend 任屌唔嬲,對住我就快手但求岀野就算
Ching 你班friend 有幾多人,佢哋點樣開始,佢哋係你屋企攪嘢,你有冇在場,你個故事好吸引,講多啲黎聽下。

引用:
原帖由 brandy888 於 2022-3-15 12:06 發表 查看引用來源
啥哈,丫嫂都好玩得喎,join埋我地個群組玩都得丫!😂😂😂
叫阿嫂join 我地個WeChat group, 大家傾下,正

前往最後回覆