上一頁下一頁
發新話題

分享50路相片(10/4, again, again )

收藏  |  訂閱
181  254.5k

回覆 299# 艾拉傑 的帖子

咁如果當事人唔知就放上黎亦真係唔好, 應該要尊重對方, 就算係你老婆你都唔應該咁做,
我老婆知我分享, 但一般情況下唔准露點, 所以我啲片係唔會有露點,有時我氹下佢, 佢就將底線放寬,
試過比我私下放露點比部份師兄, 多人欣賞我都興奮,
但有時放上黎, 睇嘅人多, 讚賞嘅人小, 所以都冇乜動力再放po,
有時索性收回, 或者將來睇下邊度有分享group 可以有志同道合嘅ching。

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-8-9 15:51 發表 查看引用來源
呢啲衫純粹影相用,不過影完硬硬地就可以玩強姦
著呢件衫就預咗一定開波啦,不過冇玩強姦

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2023-8-9 17:02 發表 查看引用來源
著到咁吾會即刻開波呀,開波前有冇挑逗下你呀?
咁一路剝一路扭擰身體近4分鐘,直至剝光豬為止,算唔算挑逗?

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-8-9 18:20 發表 查看引用來源
睇相真的不像50 ~ SO SEXY
而家好多上年紀女人身型都好fit, 我件都ok,
起碼仲有腰,最緊要係佢肯陪我玩。

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-8-9 18:29 發表 查看引用來源
得戚喇 帶返黑超先, 費事俾你知我眼紅

阿嫂知你分享嗎?佢反應點? 網友一致好評喎
佢知我分享,但唔比露點

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-8-9 19:24 發表 查看引用來源
額外俾佢知...我地班咸濕仔睇到扯哂硬哂

令佢慾火升級, 再恨恨中出佢一番
啱啱我老婆問我睇乜,我話睇forum,
問佢睇唔睇,佢又冇回應

引用:
原帖由 65086514 於 2023-8-9 19:51 發表 查看引用來源
亞嫂既魅力,勁過上圖那個,次次睇師兄分享,我老二次次都扯旗致意㗎
大家真係比面兼識講說話,多謝讚賞

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-9 19:10 發表 查看引用來源
師兄啲戰衣係咪淘寶買 ?

同場加演性感泳衣, 一盆冷水照頭淋..

九成九都係淘寶貨,係有一、二件係名牌Victoria secret

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-8-13 07:54 發表 查看引用來源

貴嘢撕爛咗就赤.
貴嘢唔會撕爛,係都搵啲平嘢

回覆 337# cwong3689 的帖子

師兄又出手喇,次次都有驚喜

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆