〔米仔創作樂園〕 。。之 。 。 遇上「同温層」人妻

收藏  |  訂閱
18  85.2k

正呀。。好鐘意米兄既文。。
好容易就代入到入去。。
好好睇
加油支持你

即時睇。。。
估佢之後要個女仔幫佢含埋一份好似好大路

吾通之後即刻抄佢牌,返到香港再調教??威迫利誘??

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-29 06:49 PM 發表 查看引用來源

多謝多謝:smile_o09:
正呀~ 咁你都代入到?哈哈
有你支持,一定加油
鐘意睇米兄既文。。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-5-31 05:45 AM 發表 查看引用來源

嘻,kitty師妹捉摸棋路喎 ~
初相識就含, 會唔會較為陌生咗啲呢?
見到樓中 Gundam 兄話,先知原來師妹你係「引版」紅人, 唔怪得知你咁豪情啦 :smile_o03: ...
哎喲。。估中一啲又吾中一啲添。。
我估下一part就係打打下飛機變成扑埋野。。
都吾再係幫佢含下就算數。。

邊係呢。。我呢啲只係過路人。
間中留底小小報告,
又鐘意睇啲我有興趣又鐘意既post者。。

至於米兄話我豪情???
我應該當係讚定彈???好定吾好?

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-1 06:33 PM 發表 查看引用來源

哈哈,其實 title 已經寫得好貼切,貨真價實。。真係好想知,師妹話好容易代入。。係咁,如果你係故事中新鮮人妻女角,你會願意做到幾盡,去攞返條片呢?
唔通。。你會如你所估。。打打吓飛機。。轉含,之後唔止就咁算數,之後仲扑埋嘢,嘻?
大多男人,都喜歡「淫底」女人先多情趣 :smile_o11:
咁你話豪情無限好,定嬌調扭擰好吖?
你咁成功吸睛,當然讚緊你
我啲讀者咁識貨,個個都 ...
哈哈。。邊關我事呢。。
本身就好多米兄fans等緊米兄出文來開飯嫁。。
可能佢地個個都除曬褲等住米兄啲文來J嫁。
點會係我帶旺個post呢。。
我係甘勁既,我自己既post都會旺場而吾會甘靜啦!

我覺得嬌調扭擰好似好啲。。
我自問我都會承認我自己淫底。吾係我都吾會係呢度睇文出post啦~

如果問我制吾制肯吾肯甘做呀~
嗯。。。好難決定咼。。
但如果真係把柄係手。。
我會要佢delete條片。。
吾準留底。然後。。。
可能。。應該。。都會幫佢含呱。。
為左del條片。。。
至於係咪搞埋野。。。情景係老公都係隔離嫁??
甘要問老公。。。

好期待更新。。空姐係咪join埋一份?
定落機後再聯絡???
應該吾會報警之類搞大件事既。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-2 08:12 AM 發表 查看引用來源

嘩,咁大段留言,好有誠意
出貼之人冩慣字,係唔同啲
勁,過到另一版,都有相熟網友
好,等我下次都去探吓你啦 :smile_04:
「淫底」女友真係好正,性趣可令感情更加幸福美滿。。 嬌調扭擰唔緊要,調教一下之後聽聽話話就乖乖抵錫

嘩哈哈哈,老公唔喺度時,果然容易搞好多。。係咁,如果你問老公,你估老公又會點答呢?:s ...
嗯。。
我都覺得係。。返到屋企一定會案件重演。。。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-2 08:17 AM 發表 查看引用來源
哈哈哈,想徵求kitty作為一個女士,對故事女主角嘅睇法分析,搞到依家個個對號入座。。 請大家保持清醒冷靜,有乜幻想, 自己諗下好喇 ...
哈哈。。我習慣嫁啦~
佢地成日都拎我來J嫁啦~
我又無蝕左啲肉,咪由佢地J囉。。

甘既話,我係咪要向米兄收返少少咨詢費呢🤭🤭🤭

等睇結局。。

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-3 07:53 AM 發表 查看引用來源

係呀,好可愛。。你哋玩開心啲啦,我唔敢喺版面撩女,好多人唔放過我㗎 :smile_35::smile_35:
今次呢篇,都由佢擔正咁劑啦,哈哈
下次真係唔知幾時先再寫 ...
吓。。今篇個女主角幾時變左做我擔正嫁。。
甘吾止咨詢費咼。。出場費都要比我咼米兄。。
好啦,算你先欠我嫁啦~😂😂😂
下次再有靈感就寫下我做女主角啦。。

期待米兄你新文歸來

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:49 PM 發表 查看引用來源

Kitty 妹,就當我欠住你先啦
真係想寫你做女主角?小心喎, 我可以玩得好大同好變態㗎,你頂得順㗎嗱 :smile_47:
我啲女女個個都好「 敬業樂業」, 好肯為藝術而犧牲,等我可以天馬行空咁去發揮
你都係玩下自導自演「小報告」, 溫馨安全啲 :smile_35: ...
我個啲小報告。。吾夠米兄啲文章吸引。。
我都幾淫底,玩得幾放嫁。。
即管用我來做女角去發揮啦。。
我期待米兄找數比我,等我可以有劇本同老公係屋企劇情重演呀🤭🤭🤭

引用:
原帖由 米高達 於 2019-6-4 07:49 PM 發表 查看引用來源

Gundam 兄,我啲情節太變態喇,kitty 妹啲「自爆」咪仲真實好 J
我等緊米兄你比劇本比我呀。。🥰🥰🥰

前往最後回覆