上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#10 --- <青蔥歲月> [email protected] --- updated p.19

收藏  |  訂閱
251  44.5k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-8 03:46 AM 發表 查看引用來源
應承了Sam師兄會出#10,現在找數。

承接上篇講青葱歲月。我在想,年少時最深刻印象是什麽?

那時和阿0熱戀中,放假很多時去郊遊拍拖。那次我們決定去離島。去行山是我們的熱門節目。我們約了在她家 ...
早晨,數字師兄,眯到的分享,唔知你當時係幾歲呢!咁呢次算唔算係第一次打野戰呢?

去效外拍拖?我都真係未試過,或者年青時的我,並非可以隨便出街,所以並無宜家的年青人咁,去邊都得。

引用:
原帖由 alexyclam 於 2016-9-8 08:15 AM 發表 查看引用來源

出文果陣…
個個排隊同周姑娘玩緊…
邊有時間上黎昅喎…
我排緊果陣好似見到你呀Xdd
都辛苦晒數字師兄,半夜都差不多四點了,仲要上嚟出文。

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-8 08:56 AM 發表 查看引用來源

依家再約人去都未遲啊!
約邊個啊~~~
都無人!

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-8 09:04 AM 發表 查看引用來源

高見,應該會係咁,不過數字兄體力都算唔錯,肉搏後仲有精神寫文,陰莖啊!XD
呢樣真係唔係人人都有咁嘅精力㗎

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-8 10:49 AM 發表 查看引用來源

當時... 嗯,應該細過十八...嘻嘻。不是第一次野戰啊。我和阿0的第一次都在戶外發生,好似那時戶外多過室內。
不如你再請多啲俾我聽啊就~<<

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-8 10:51 AM 發表 查看引用來源

去郊外拍拖很好玩的,現在都會和妻子去行山行澗的。

不過最近有新聞說行澗遇大蛇,真的要小心。
睇落你哋嘅活動真係好健康,又行山,又去飲咖啡。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-8 11:00 AM 發表 查看引用來源

其實... 嗰種會隨時給撞破的刺激,令人心跳加速,血壓都高啲... 嘿嘿。
都真係㗎,又擔心有人行過,又唔可以大聲,真係好刺激。

引用:
原帖由 sam7211 於 2016-9-8 02:06 PM 發表 查看引用來源

嗚嗚…唔通我連自己死咗都唔知?嗚嗚嗚。。。
亂請,邊個話你死咗~~

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-9-8 01:58 PM 發表 查看引用來源

你有冇睇過我之前分享和阿0的相遇和相愛?
無啊!可以再分享俾我睇嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆