人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
29  152.0k

好耐都無上嚟,一上嚟原來已經轉咗樓主了,仲要係師姐添,相信又會吸引到好多師兄入嚟呢渡。師姐寫得好仔細,真係好引人入勝,睇到我都覺得好有畫面,真係好想快啲睇埋之後嘅發展。

終於入到嚟見大家啦,唔知點解會嚟咗呢邊添。

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-3 14:54 發表 查看引用來源
分拆唔緊要,唔洗全部做新手啫
雖然唔洗做新手,但係我之前save落嗰啲post,就全部無晒囉

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-3 22:02 發表 查看引用來源
我試過一次出聲,結果俾人鬧我阻住佢哋返工
唉⋯⋯
唔會呱,乜唔係一出聲,就會有人幫手捉人嘅咩?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-12-7 12:09 發表 查看引用來源
唔係佢個手巾仔新女咩?
係啦,我都好耐無入嚟,都真係update 唔切,到底係邊個係牛奶妹呀?一時又牛奶妹,一時又手巾仔女,邊個先啱?定係其實有兩個?攪到我都好亂啊~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-12-7 22:12 發表 查看引用來源

橫睇掂睇都唔係我飛佢啦~哈哈
你做咗啲咩,攪到牛奶妹會唔要你呀!

引用:
原帖由 型爸 於 2020-1-4 22:29 發表 查看引用來源
兩週年快樂!🥂

P.S. 今晚好飽飽 👻

https://imgur.com/a/PtvUe4H
恭喜您哋
甜甜蜜蜜之外,您哋記得得閒都上嚟探吓我哋,雖然我已經好耐無上嚟,一上嚟就見到您哋分享甜蜜。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-1-5 20:00 發表 查看引用來源

值得慶祝! 愛情得來不易呢。
一段感情能夠發展到兩年,我相信真係唔容易,尤其係呢種關係,又有幾多個可以真係keep到咁耐?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-1-6 01:35 發表 查看引用來源
你唔係啱啱放工丫嘛?
哈哈,我唔會連星期日都唔俾自己休息咁殘忍嘅

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2020-1-6 07:26 發表 查看引用來源
一段關係最開心甜蜜係開始嘅時候,耐咗就會有猜疑,拗撬,大家又各自有自己嘅一生一世,既然係咁何必追求長久呢?
咁都係嘅,相處耐左,就會無咁sweet,又會有猜疑同拗撬,真係唔應承對呢段感情有所期望。

前往最後回覆