人夫人妻日誌#52 —關係- reset P475更新

收藏  |  訂閱
29  150.0k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-6 08:39 發表 查看引用來源
我會覺得,用見得一次得一次去對待呢種關係會好d。唔知仲有冇下一次,唔知仲有幾多次,都既然係咁,唔好浪費好寶貴既時間去猜疑啦,有得愛就愛同做愛啦😂
好理想化,當然現實做唔做到就後話 ...
呢種感覺係咪會特別念人期待囉,haha

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-6 13:43 發表 查看引用來源

我識有pair sl,廿年,信不信由你
二十年?真係可以keep 到咁耐?
好羨慕,因為可以同一個SL成二十年喎,仲要大家可以只有對方一個SL,簡直係難上加難

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-20 22:59 發表 查看引用來源
我果個淨食蘿蔔糕
搞到我想整其他都無人問津
好耐都無上嚟啦,一上嚟就已經將近新年,見到大家都講緊整嘢食,真係開心。新年都有好多糕點食㗎,蘿蔔糕,芋頭糕,年糕.......,咁多款我都鐘意食,但不能食太多,因為已經係個肥師奶,再食,真係不堪入目。

引用:
原帖由 史隆教練 於 2020-1-21 22:47 發表 查看引用來源

年年都咁上下時間🙈
去探親,順道過新年?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2020-1-22 07:37 發表 查看引用來源
有冇人會去行花市?我就會去花墟買花
噚晚係一定要行,我都有買花呀,買咗好香嘅風順子。聽賣花人講花期都有兩,三個星期,唔知係咪真呢?之前都買過,放喺公司,一個星期左右就開完。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-1-21 22:54 發表 查看引用來源
年年都去避年,爽
講到避年,唔知大家係咪都會避年呢?

引用:
原帖由 阿銘~~~ 於 2020-1-22 08:29 發表 查看引用來源

日日都係屋企算唔算避年??🤣🤣
乜你唔洗去拜年咩?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-1-22 09:08 發表 查看引用來源

桃花我要~
講起桃花,今日食lunch嗰陣同同事講開,話我想買啲假桃花放喺屋企點綴一下,同事就同我講,話唔好擺假桃花。

引用:
原帖由 hipocat 於 2020-1-22 12:16 發表 查看引用來源

香港太熱。通常一星期,十日就玩完😅😅😅
乜咁快就玩完嘅咩?

引用:
原帖由 bcm 於 2020-1-23 09:02 發表 查看引用來源

我今年無時間整糕。否則都會整蘿蔔糕同桂花糕
你哋真係好叻啊,識整咁多糕點,我就唔識整啦,要食就只有買番嚟。

前往最後回覆