上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 sam7211 於 2023-2-14 12:29 發表 查看引用來源
大家情人節快樂!🙂
咩樹?Sam 兄突然間情人節出現!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 08:46 發表 查看引用來源
30都大叔,唔怪之得我哋呢啲冇市場啦!😂
50 咪呀伯?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-15 21:29 發表 查看引用來源
係啩!😂
咁又真喎。一個十幾歲嘅女仔,而個50 歲叔叔又冇保養,真係會叫佢伯伯㗎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 15:55 發表 查看引用來源

50會唔會被叫半百老人??
但今日聽講70+既李隆基仲好勁,可以令36歲太太飽飽喎。
感覺上,半百老人呢個朶,聽落成個智慧老人咁嘅feel 🤔

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 15:59 發表 查看引用來源
有冇咁勁呀!😬
咁⋯又冇理由話自己力不從心嘛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-16 16:02 發表 查看引用來源
係多嘢講,唔係識講!😂
疏爽要相處落先知架嘛,冇理由一開始用錢撻人!😂
喂喂!有D女女話正呀,💵💰💰💰💵💵💵💵 撻晒出嚟!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-2-16 16:57 發表 查看引用來源

HAHA.......

其實女生肯主動,我覺得我地男人已好榮幸,接落黎睇下個女仔有幾多心思係我地身上啦。

另外,我覺得好多男人都會有以下呢樣野,我曾經試過將一樣氹女生既行為,重複係唔同女生身上,佢地反應好多時都會咁上下已 ...
橋唔怕舊,至緊要受

龍兄果然溝女高手,同一招copy & paste ,就可以氹到人哋咁高興。所有嘢盡在你掌握之中!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-2-16 16:44 發表 查看引用來源

阿星老啦嘛,你話啲30幾40中嘅會揀阿星,阿星唔會詫異嘅,都叫做輕熟到熟女,對阿星唔抗拒咁就話啫,家陣講緊19-24歲嘅女仔喎,你揾個同你差唔多年紀嘅傾下偈仲好啦,叔叔唔啱你,你悶死叔叔,唔係叔叔悶死你。😬 ...
星哥點會悶死女女呀,你人生經驗豐富、又風趣、周遊列國見聞又多,是但up d 嘢都可以令女女眼睛發亮啦!

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-2-17 14:40 發表 查看引用來源

要搵對岩既鞋好難
之前有朋友有足式根膜炎
佢得一款跑鞋岩,著其他會跑到腳痛

無啦,渣流攤,抽筋抽足9k返終點😂😂
一對啱嘅鞋,真係好鬼難搵。做慘係之後間廠冇再出果款

我試過類似情況,有對歐洲鞋fit 到爆,之後試過再訂,可能隔咗幾年,而工人及儀器又變咗,同埋始終人手造,終於對新鞋都唔似上一對咁perfect fit 😭

抽筋😰😰😰😰😰快啲搵個靚姐按吓摩啦

引用:
原帖由 史隆教練 於 2023-2-17 19:36 發表 查看引用來源

所以跑鞋多數買同一個牌子同系列多

比賽抽筋對我黎講好正常😂😂
胸圍都係🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆