上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-16 22:42 發表 查看引用來源

我從來都奉行強者理論 ,再多理由都不及真實力真本事。
我鐘意係強者身上了解成功之處。

但師妹,有時又真係唔一定男人叻過女人,如果男人既本事唔係事業工作上,即簡單舉例妳主外佢主內,佢又真係頭頭是道管得好個家同小朋 ...
我欣賞這種男人㗎!

不過 not my cup of tea

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 16:05 發表 查看引用來源

妳唔係單單要暖男,妳要事業型但有情趣既男人呢~
唔洗太暖。會焗死人,透唔到氣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-17 23:11 發表 查看引用來源

哈哈,真正既暖男應該係唔纏人既。
會令女人展現最美果種先係暖男。
我好鐘意同成功既人食飯,取經。
成功,唔一定係事業上好有成就,而係心態上,見解或處事能力上令人感卓越。
我覺得真暖男往往做事都好低調,卻又表現得溫文 ...
咁你同太太有冇咁sweet 先?定係女女搶晒爸爸啲時間?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-18 15:36 發表 查看引用來源
真係差唔多一年啦
安排唔到咩?

引用:
原帖由 vanillasky 於 2020-10-18 22:48 發表 查看引用來源
呢兩年做運動好隨心。一個禮拜三四個鐘,除返開半個鐘左右一日。操爆咗就抖,抖夠酸痛完又郁下咁囉。
我個背呢刻又蠢蠢欲動🤤
身材咁fit, 😍原本都蠢蠢慾動想摸摸,但配呢個樣,好鬼淘氣喲,立即冇晒幻想

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2020-10-19 23:55 發表 查看引用來源
我一定又係眼瞓得滯,睇錯左你話sam師兄咁堅,就俾佢彈lin😆😆😆
笑死我啦!
如果係,嚇死Sam 兄,立即換番舊相🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-20 12:57 發表 查看引用來源

乜都係假,支持師兄轉相
師兄既成績,都令我起左團火添。
咁今日爆咗未呀?🔥🔥🔥🔥🔥🔥

各位早晨!weekend 啦!🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-28 15:29 發表 查看引用來源

當然是攞嚟震女人,
不過,震下JJ我又唔介意的。😂😂😂
震J?居然有咁嘅用途?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2020-10-28 15:27 發表 查看引用來源
Sam師兄買左可以寫試用報告呢…
好呀好呀!圖文並茂解釋會再清楚啲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆