上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-18 00:48 發表 查看引用來源

咁我直入核心,祝妳職場上呼風喚雨,性愛上呼天搶地,心情上歡天喜地,男人由質素堅尼地排到去高富帥既跑馬地。
嘩!咁多男人😱😱😱😱

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-2-18 09:56 發表 查看引用來源

最好今年大家都行桃花運
好呀!有桃花運即人緣好,做嘢都暢順點

爛桃花就咪攪啦

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-2-18 14:00 發表 查看引用來源

其實肯去識,機會先會高
好似師兄你咁高質,肯去識一定sure win 啦

但唔係個個都咁掂,分分鐘裝備完都冇人👀👀😍😍😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-19 12:06 發表 查看引用來源
最近發生左件事,有趣分享。

男生的側望。
有日我同小朋友去行街,去到我喜歡的遊戲機類時,在我旁的是一對父女,大家在各有各睇。此時幾個身位開外一位女士手拎公仔,在叫:BB,好得意啊,黎望下。
我聽後見一對父女毫無反應,我諗 ...
笑咗。
幾十歲人,仲bb 前bb 後......puppy love 就話啫....我真係頂唔順

突然間諗,中年人夫人妻出軌,成日話好享受果種似細過時拍拖丶初戀嘅感覺,唔通就係呢啲bb 前bb後好sweet 嘅feel ?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-19 12:06 發表 查看引用來源
最近發生左件事,有趣分享。

男生的側望。
有日我同小朋友去行街,去到我喜歡的遊戲機類時,在我旁的是一對父女,大家在各有各睇。此時幾個身位開外一位女士手拎公仔,在叫:BB,好得意啊,黎望下。
我聽後見一對父女毫無反應,我諗 ...
🤣情人眼裏出西施....哎呀!要修改吓

情人眼裏出BB

To you, 他是一位中年男士👨
To her, 他是一位BB 😍👶🏻

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-19 11:51 發表 查看引用來源

HAHA,其實我地身邊不嬲都多男男女女出現既,只不過睇唔睇得上眼既遮。
所以就算咁樣都唔叫多男人既,HAHA.....而且最緊要有質素,數字既野真係從來唔重要,係咪先? ...
Haha
但講到J , 質素同數字都好重要

如果你條J 又硬又有持久力,但長度丶圓周嘅數字就比below average 更below, 係咪好depressing先?

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-18 12:16 發表 查看引用來源

Sor,你咁講我又覺得真係有D....😅😅😅
Haha , 多謝你呀!
我哋成日喺度都見唔到面,你出我入, 我出你又入,都仲記得我,有心呀!

送番個抱抱比你

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-2-20 09:23 發表 查看引用來源

謝謝cat姐hug hug😊😊😊

你有冇聽過~有時捉喺手裏面會化為灰燼,反而藏喺心底會歷久常新。😂😂😂
真係愛死你,把口咁叻叻嘅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-20 13:31 發表 查看引用來源

出軌其實主要係想俾人錫,尊重,搵番個可以任性既感覺,當然仲有其他既。😝😝
仲有乜呢?個list 好長咁喎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-20 13:33 發表 查看引用來源

乜真係會有呢種反差既咩?
Sorry wechat名叫地鐵扶手既我真係未試過,感受唔到。🤣🤣

但如果真係咁,個女既會極度失落都似。
反差咁大,唔知喎,未遇過呀

唔通真係冇?haha ,我見呢度d 故事,個個都好勁咁,有質素有數字,連次數都有...一晚3Q , 4Q

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆