上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2021-4-9 01:03 發表 查看引用來源
sam師兄係時候換/出相啦
有相睇?即刻出現吓先

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-9 14:48 發表 查看引用來源

阿師妹麻煩妳都轉張相先好無?
點解呢?

轉張相又真係幾麻煩吓😅😅😅😅

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-10 09:23 發表 查看引用來源

其實我試過幾次,都換唔到profile pic.😅
有正相又換唔到profile pic, 咪直接pm 晒比我哋

你send pm 比我, 一定收

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-13 16:17 發表 查看引用來源

Alex兄係去泳池定沙灘曬呢??
其實我唔想太黑,係古銅,用咩油好?幾多度先?
識曬. Bronze 先靚👍🏻

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-4-18 12:52 發表 查看引用來源

既然師兄叫到,
咁我就獻醜一下,
之後師兄如可以,
都分享一下你的成續吧!😂
嘩啦啦!

典解你同龍兄張相咁似嘅⋯⋯😅

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-13 16:08 發表 查看引用來源

如果sport bra + legging,女性體態美當然會盡現啦。
Legging好睇在唔止翹股,係連腰都好有要求果下正,但真心係.......其實底底都好緊要,一條錯誤既底底,係會扣分。而我唔知女生們其實有無留意呢一點。 ...
底底梗係重要, 點止穿yoga pants 或legging, 著貼身裙特別係淺色, 好易出事
男人見到legging而又冇底褲邊, 下體成個shape原形畢露, 第一時間諗到咩?😏

Leggings 真係好鬼難carry 到.  翹股之餘又要有彈力, 咁先sexy, 簡直令男人即有推車或打打...幻想

其實腳都好重要㗎!我鐘意睇腳㗎!要有靚線條,
拿, 唔係講肥肥果種線條,果種係c9 大媽feel 吓

引用:
原帖由 史隆教練 於 2021-4-23 17:26 發表 查看引用來源

舊時係泳池更衣室
隔離果格4個靚仔鬥碌尻長短大細😂
咁好笑🤣 ?好想知佢哋嘅對話

鬥長, 咪要起機?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-24 11:28 發表 查看引用來源
寶寶遇到,會唔會會話:唔使心急,一個跟一個俾我睇睇品評… 嘿嘿。
差啲以為你寫品嘗

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2021-4-26 10:32 發表 查看引用來源

咁點樣會高分啲? 白滑?黑啲又有突血管?
比賽要評分,梗係要評分表

包括:
分「外觀」及「表現」兩部份,例如色澤丶質感丶體形丶體力丶持久力.....

E? 點解咁似寵物展狗狗比賽評分咁嘅?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-4-26 14:20 發表 查看引用來源

其實女生著西裝又出奇地好睇,唔知師兄們有無遇過。
中性打扮既女生,如果仲要真係有料,行出黎既氣場吸引力非常不錯。
有氣質,有吸引力嘅女仔,著乜都好睇

我覺得女生著西裝中性打扮,再加尖頭高踭鞋,好正

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆