上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 18:50 發表 查看引用來源

俾阿吉貓考起😬
多多女人,你都應付自如

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 18:49 發表 查看引用來源

咦,係喎,個個都想不勞而獲,唔操好自己又唔照顧好自己儀容更加唔會增值自己嘅內涵就想識到女仔,師兄睇阿星成套歡樂今宵做哂咁滯都只係令到幾位師兄指住阿星嚟笑就知道有内涵係幾咁難啦。阿星查實身高195成個雷神咁樣有 ...
我曾經睇過本書。話說當你見到保養得好嘅靚靚中年女人,唔好只係睇表面,雖然靚嘅外表可以教咗你一啲嘢,例如點樣化個靚粧丶衣著配搭丶以髮型去減齡。睇深一層,呢啲女人唔講笑,佢背後嘅付出先值得學習。所講嘅付出,唔係付出幾多時間化粧,唔係付出幾多錢買衫扮靚,而係佢哋自律丶知識及堅持。

正常女人一過35就開始走樣,生多2個更容易暴肥,有fit 爆身形,佢哋一定好努力做運動,仲要唔係得閒玩吓喎,係有一份堅持,跑步,做gym ….

Keep 到fit 亦係自律嘅成果,咁多美食及邪惡食物面前,冇晒咁上下忍耐力及自律,真係好難忍口。

保養好,知識亦好重要。起碼她會了解什麼diet 係keep young , 什麼supplement 維他命對身體好,懂得選用高質而有效面霜,而唔係市場流行用乜就乜或廣告話正就跑去買嚟用

男人一樣,龍兄講到仲好努力keep 住個身形,繼續操好自己。真係唔易㗎!

自問真係太懶了……..

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 07:41 發表 查看引用來源

唔好講女人,其實男女都一樣,人到咗某一個年紀就開始唔再注重自己嘅儀表同內涵,令到成個人走哂樣。單靠自己年輕時代積存落嚟嘅知識並唔足以俾人過一世,但係求安穩嘅人就會相信只要逹到某一個級別,就永遠都會喺某一個級別 ...
嘩!呀星好認真mode 呀!

第二段好鬼正!我都識d 咁嘅人,仲加埋怨,被淘汰仲不停為自己找藉口。真係好鬼想將你嘅sharing forward 比佢!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 09:36 發表 查看引用來源

師兄,查實阿星係掃地㗎咋😬
咁咪變咗掃把星!!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-29 17:16 發表 查看引用來源

HAHA,我唔得,曾經有人撩過群揪,但我鐘意一對一,始終感覺呢方面比較私蜜既行為嘛。
我鐘意睇MMA,但唔鐘意MMF,亦對MFF無咩興趣。
知你中意quality more than quantity 啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-29 17:18 發表 查看引用來源

師妹真知我心,女方既悉心打扮,加上專心去製作食品俾男生,其實係一件極其吸引又浪漫既行為。
我認我係呢方面其實無抵抗力。
女方會同你講,唔准心急,蛋糕一日喺焗爐,你一日都唔可以食/玩!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-29 17:26 發表 查看引用來源

男人肯努力keep,背後事必有動力。
師妹講得無錯,後生女keep,佢地打卡,佢地玩圖,IG,Fb,要幾靚有幾靚,keep得容易因為有理由。
女人嘛,一到某個新陳代謝慢既年紀,又或生理變化,我深信要keep得仍然一樣好,背後既自律同飲食控制,一定 ...
Hmmm…. 好多野都盡在不言中

究竟大家心中諗緊乜呢?🤫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-29 18:14 發表 查看引用來源

師兄又見笑,阿星邊有咁靚仔,吹可以吹到好大嘅😬
乜嘢大?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-6-30 11:50 發表 查看引用來源

所以某程度我鐘意同對方賭博或飲酒,因為酒色財氣情色可以將對方平時既防禦解封,當然我亦同時有機會被睇穿先,但呢種搏奕好玩又有挑戰性,亦學到野。 ...
記得將來多啲同未來女婿玩

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-30 07:16 發表 查看引用來源

肚腩大😬
抱抱會好舒服🐻🐻🐻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆