上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-14 21:52 發表 查看引用來源

聽外邊棵樹搖,架車裡面既人又搖下嘛。
正喎諗起都。😁😁
車入面嘅人搖搖吓就爽

打大風,外邊棵樹搖搖吓,巧驚呀!

搖多兩搖頂唔順….我指棵樹,掉落架車度,真係全港市民有新聞睇 - 8號風球下,偷情男女車震被樹dup !

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 07:40 發表 查看引用來源

咁。。你想要邊張呀。。睇下我有冇😂😂😂
梗係要靚又令人熱血沸騰果種啦!咁先有無限幻想

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-15 18:10 發表 查看引用來源

包你一日紅爆😂
唔洗一日咁長添🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 11:00 發表 查看引用來源

我就比師兄貪心,好多女我都想見下。😂
快啲寫個list 出嚟,話唔定list 入面有師妹一直暗戀你,見到張list 立即pm 你💪🏻👍🏻

快!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-10-15 11:46 發表 查看引用來源

HAHA,見唔對路就要轉場架喇。
記得我有次行過,見架的士熄左車都會搖,雖然唔係好清楚,但我見對女人腳fing fing下,嘩,真係大膽到呢~~~~
(但果時只係夜晚,無風無雨架下。) ...
你咪好彩,見到女人對腳fing Fing 吓,而唔係男人JJ fing fing 吓

🤮

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-15 14:30 發表 查看引用來源

我除咗呢度都唔識去第二度,
不過現在喺呢度,想約下囡囡見面,
都唔係一件容易的事。🤭
又呢度又果度……咁帶囡囡去邊度?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2021-10-16 06:21 發表 查看引用來源

要靚仔定大隻先。。。
你上次果張大隻但唔係靚仔, 又唔靚女⋯⋯真係唔掂喎

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-16 11:47 發表 查看引用來源

咁又係,我都係第一次睇到呢張相。😂
Alex兄,咁你係咪可以放心一幹呢?🤭
我都係第一次見到

真係慘,全裸真人show咁搏都唔紅

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-16 11:48 發表 查看引用來源

其實我都唔多認識呢度d靚靚師姐,
要寫可能只得一個~katrina.😂😂😂
就係唔認識,你就更加快啲pm 佢哋,深入了解溝通吓

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-10-16 11:51 發表 查看引用來源

弊傢伙!俾你問一問即刻語塞了!
太耐冇溝女,
真係唔知帶啲女去邊度?
唔使驚!等我pm問下龍兄先。😁
想溝女,原來第一個係諗起龍兄!第一個pm 龍兄🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆