上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.3m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-29 11:34 發表 查看引用來源

HAHA,開班教再整埋個speed dating,賺多筆。
其實講笑,女人有時都唔知自己想要乜,呢D先難捉摸架。
師兄就要出出手,幫手捉摸吓啦🖐🏻🖐🏻🖐🏻🖐🏻

摸摸吓就知想要乜😬

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-29 11:38 發表 查看引用來源

師妹,其實口係咁講,男人真係未必下下搵件樣好既靚女。
妳有無見過D型男既女伴唔係好靚仲有肉地,而又唔係好明點解條仔好似中左降咁好冧? ...
女伴個定義係乜先?終生女伴又唔同要求啦

仲要睇個男人喺關係中想得到乜

如果我係男人,女伴A 同女伴B 基本上條件差唔多,梗係選個靚

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2021-11-29 16:52 發表 查看引用來源
細水長流,兩個人有一個屬於你哋嘅時間就夠
好鬼sweet 呀!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 11:43 發表 查看引用來源

HAHA,師妹應該明,有時妳唔去搵,工作上反而更易遇到D正野。
早排我跟個Uncle去睇樓,因而識到個傾得埋既經紀,佢因為壓力大,所以好多野玩,但就係唔玩女人,咁我地咩都吹啦,之前同型爸師兄講既車位呀紅酒呀,仲有當炒既錶佢有門路 ...
極agree la !
女人咪一樣,唔玩男人,都好多野玩!
睇吓書,鑽研某些知識

學吓嘢,投入到,就會不斷上堂繼續提升自己,接受新挑戰

例如我嘅興趣,老師先同我講,越搞掂內在嘅quality, 自然大把人欣賞。越內在嘅功力,更需要時間及勤力去換取番嚟

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 12:37 發表 查看引用來源

吉貓果然係老貓,老貓識途,完全食哂男人一滴都某得剩😬
食得唔好浪費🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 12:44 發表 查看引用來源

kat姐是想再升級嗎?
相信你本身內在嘅quality都唔簡單,
再深造一下,
我想真係會殺死人。😛
就係冇外在quality , 又未有內在quality

正所謂外在美又冇,內涵又冇……又冇男人欣賞,只好去學野,同自己玩吓手指腳趾咁囉

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 11:53 發表 查看引用來源

我覺得七八十分嘅女人,
再加上裝扮化妝,
出來的效果也很不錯。
哎呀!終於見到你啦!
掛死人☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 13:12 發表 查看引用來源

慳家又食得,仲唔浪費,果然係人妻中嘅典範😬
當然要食得落先,如果唔係會反胃

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 12:56 發表 查看引用來源

我唔記得kat姐會係咁囉!
你一向神秘莫測,
令人遐想,
你叫我幫你啜手指腳指,
我都義不容辭囉!🤭🤭🤭😂
洗唔洗加啲cream , 加啲honey 比你?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 13:50 發表 查看引用來源

其實早排我睇錶,但個現象太怪,閑閑地講要等半年先有,以前係唔使既,我當堂覺得鐘意都好氣氛好唔健康。
而家轉而留意其他野。
其實投資係自己身上幾時都唔會有錯,讀書好學野好,都係實實在在既得著,反而男女事,努力未必有成果 ...
愛上錶,就會好似愛上攝影🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️黑洞咁呀!各佔一個箱去擺放真藏。
不過兩者心態又好唔同嘅….

兩班人都有接觸。玩錶就比較想追求品味、地位….

而玩影相果啲,就對生活上另一種追求,包括細緻度。喂!我係講緊真係玩攝影果班,唔係約女去酒店果班龍友吓!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆