上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 13:52 發表 查看引用來源

嘩,師妹技巧好高啊,妳知唔知,女生保養得宜,手拍腳趾係性感象徵,以指行先既性行為係挑逗性徵,係男人都想同妳玩架。
識貨喎!
我最怕夏天睇到c9 著凉鞋 😫🤮🤮🤮🤮🤮

唔係講笑,女人就算有修腳甲,起碼99.9% 唔會塗body lotion 喺腳趾!

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-11-30 15:59 發表 查看引用來源

cream就不用了!
honey honey,
你不就是最佳的honey嗎?😁🤭😂
嘩!Sam 兄一出現,把口甜到呢?!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 16:14 發表 查看引用來源

攝影既唯美其實同畫一樣架,分別上畫會多空間去創作同幻想,而攝影就真係好講技巧同器材,我無本事買啊。
但師妹,男人追呢D,好過成日上IG睇囡囡啦,HAHA................
一組靚鏡頭可以好貴架,其實錶一樣,兩樣都要定時定候又 ...
係㗎!
兩樣都係寶貝!要輕輕,慢慢handle , 仲要保養、抹抹鏡頭或清潔零件,找專業人士抹抹油,放入專櫃。

男人追呢啲梗係好過成日睇囡囡。

不過我都有hobby , 但都成日👀仔仔
🤣睇靚仔靚女可以令人心曠神怡嘛😍

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 16:17 發表 查看引用來源

所以女人成日以為夾下個胸就夠。
而家呢,都整條超貼/修身褲,露下下半身既本錢。(如果有)
但大部份既女人都唔記得執好D手指腳趾,我好怕女仔手"鞋"架,真係幾靚都無用............. ...
係喎!
手「鞋」會刮到小龍兄🖐🏻😅

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 17:17 發表 查看引用來源

所以師兄先食女無數,而且唔留戰俘,一招了,等女女記掛😬
星兄學吓嘢啦!有時要扮吓唔記得人。有時又要令佢知道,你對佢有特別嘅印象。唔易㗎!

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-11-30 18:52 發表 查看引用來源

星仔好啦,阿星呢啲好濕碎咋喎,同龍師兄比簡直小巫見大巫啦😬
你好謙虛啊!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-11-30 23:24 發表 查看引用來源

女生如果連手腳都打理唔好,佢再外表執得靚,其實自理自律都唔會真係好架。
無錯!
當你去睇一位女女時,見到佢嘅皮膚、好身形 (係身形,唔係身材)、衣著打扮….會睇到佢做人嘅要求, 自律性同埋毅力,做事認唔認真

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-1 14:25 發表 查看引用來源

係嘅,不過阿星真係只想為一個女伴而唔係一群女伴咁衰公囉😬
唔係「幾個」去形容,係「一群」🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-1 07:40 發表 查看引用來源

有揀擇先至好,唔係咩狗屎垃圾都擺入口,始終要食梗係食好啲啦,唔好剋薄小龍小星星地,佢哋咁努力😬
連狗屎垃圾都擺入口,果d 人一定好餓😱

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-12-1 18:04 發表 查看引用來源

師兄嘅用心,阿星嘅用技巧,都逹到相同嘅目的,只要出發點係正面就好星😬
你哋嘅組合,簡直係溝女界中天下無敵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆