上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-6 12:08 發表 查看引用來源

HAHA,我地而家呢個年代幾好,女生性感都被合理化,唔會再好似以前咁多指指點點。
其實女仔都好清楚自己既selling point,師兄收相就知啦。
年輕果班好啲,我呢啲中年c9嘅年紀,身邊好多朋友仲好保守㗎

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-6 12:18 發表 查看引用來源

師妹妳去左深山度住呀??
我尋日去左跑步,剩係跑一跑,都多仔多女到睇唔切啦,點會無人架。
師妹係眼角高,要條仔跑時赤裸上身流住汗,成身肌肉又靚仔咁做引體上升呀,凌空moon walk果D下嘛? ...
典解我果頭只係得呀叔😔

爆肌再凌空 moon walk 😍正呀喂!去ig 睇吓先

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-7 11:23 發表 查看引用來源

早排興玩凌空moon walk嘛,力的表現啊師妹。
我自問都唔得,舉得起自己已好難得。
我梗係知淩空玩moon walk 係咩!
現場睇超正,因為啲女士會叫到 v v wa wa,氣氛情緒高漲🥰🥰🥰🥰

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-7 11:23 發表 查看引用來源

早排興玩凌空moon walk嘛,力的表現啊師妹。
我自問都唔得,舉得起自己已好難得。
唔係講笑,呢啲真係台上一分鐘,台下十年功。
呢個層次嘅力的表現,付出嘅練習時間及努力,抵佢可以引到啲女仔叫到v v wa wa

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-8 11:36 發表 查看引用來源

即你成個人引體上升之後好似係月球慢慢行,但又有人唔係用呢個稱呼,終於搵到類似既片。

https://www.youtube.com/watch?v=FGYM4CYJp9I&list=RDCMUCX-smr8HMlkUI36J_QxDBYQ&index=9

3分28秒左右。
(我做唔到。) ...
呀龍兄,我信你!如果你肯練,一定掂!

到時爆肌moon walk video 放上i 知,我like 硬你!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-7 18:45 發表 查看引用來源

我早年睇一個叫阿Paul既健身教練,又大隻又都幾型,佢都得架,遲D搵俾妳。
😍到時成日睇型仔Paul , 唔得閒上嚟呢度

引用:
原帖由 sam7211 於 2021-12-11 10:14 發表 查看引用來源

https://youtu.be/yLLlhpcXrzI
Sam 兄,唔好收收埋埋只影背面,你嚟㗎?唔好怕羞,下次影埋正面啦!🤣

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-11 16:04 發表 查看引用來源

唔得閒上黎會走寶架師妹。
走寶?😱

你plan 咗放閃卡?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-11 19:12 發表 查看引用來源

哈哈,放我?放故事中既人福利得唔得呀?
呢度好多師兄,會對故事中女主角ssss嘅閃卡有興趣

不過,你…..派福利,一定更震撼😬

好嘅福利唔怕多

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-12-13 11:16 發表 查看引用來源

咁update時跟圖啦,HAHA....
但首先要搵搵相先得。
唔洗搵,而家隨時拍都得,相要夠自然先正,唔做作,即係AV 片果啲素人feel 呀,有市場架!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆