上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 vanillasky 於 2022-1-27 11:20 發表 查看引用來源
Kat姐,話唔定我係倒緊米🤭🤭
Kat 姐都唔信?你咪試吓繼續放閃, 唔止閃爆我哋對眼,龍兄個場一定繼續旺爆 ….話唔定有啲Ching 忍唔住J 都要爆一爆射一射

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-27 08:53 發表 查看引用來源

kat姐,幾時可以一睹你嘅風彩呢?🤭
Sam 兄咁特別嘅?
我呢啲咁低質素你都啱?

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-1-27 10:26 發表 查看引用來源

羨慕死隔離囉!🤭🤭🤭
快啲搵番個更索嘅瞓起你隔離啦!

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-3 11:44 發表 查看引用來源
咁正既女伴,玩到攰… 好唔捨得呢…
正到咁,真係要懂得休息吓。如果唔係,成日咁搞法,點止攰咁簡單⋯⋯分分鐘冇晒精力

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-1-29 13:02 發表 查看引用來源

書要睇,習要學,堂更要上。
而家疫情,更要進修進修呢~~~~
小弟係兩位護士前樣衰完,當然要執好D黎緊拜年好樣D見人啦。
師兄都係,大家都係呢。
HAHA...... ...
人生咁先正!有passion 去學去睇去體驗,就會好熱愛生活㗎啦!

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-2-2 12:12 發表 查看引用來源

龍師兄個經歷令阿星諗起一個故仔:有位男士因為小腸氣入急症室,男護士去幫佢檢查小兄弟,行出嚟嘅時候撞見一位女護士同事,就同佢話:「啲人真係奇怪,紋身就紋身啦,邊度唔好紋,紋落果度都得嘅?」

女同事好奇,就問男護個病人紋乜 ...
🤣🤣
之後⋯男病人心諗:點解變咗VIP,日日咁多護士同我抹身?又pat pat 咭針?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-5 03:58 發表 查看引用來源

師妹,我何止學呢D,我家陣讀番小學既課程添啊,點解?唔講笑,而家小學生D野真係深到不得了,Steam已經令我大開眼界,其他科真係深到呢~~~~我呢個假期係屋企勁溫書啊。 ...
名乎其實陪太子公主讀書

係咁㗎啦!做乜都要深入了解吖嘛⋯⋯包括認識女人. 你明嘅🤭

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-2-5 10:42 發表 查看引用來源
係。花多啲心思,氹得佢開開心心。其實咁都好滿足。有回報就係bonus呢。
氹得女伴開開心心,好多野都能得心應手,床上床下聽聽話話,點會唔滿足😬⋯⋯ JJ 都可以滿足晒添

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-6 02:06 發表 查看引用來源

HAHA........師兄,咁機會黎嘞,黎緊情人節喎。
你諗掂點氹佢未呀?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-2-6 02:33 發表 查看引用來源

HAHA......放假前我諗緊自己會呢幾日勁操,定勁hea呢?
我發現2樣野交替咁做,原來都幾舒服。仲有,原來我勁勁勁耐無試過過份地夜瞓,最近煲套想睇好耐但之前一直的唔起心肝睇既Game Of Thrones,師妹,我係邪惡到差不多一口氣 ...
難得放假,又唔建議出街,盡量避免gathering , 由得自己邪惡或者hea 下啦!

我就冇計,不停喺屋企做運動,因為食多咗😭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆