上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-26 17:02 發表 查看引用來源
咁女方洗唔洗嗌,呀~~用力插我,插深啲吖
龍兄話壓住嚟侵略,叫「唔好呀!唔好⋯」「做乜插到咁深?做乜㚒住我?衰人⋯」配合番個劇情

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-27 15:56 發表 查看引用來源

鬼妹啱阿星呀,how's it going, sweetie? Fancy for a hug? Awww come to uncle yeah?😬
Star star uncle , 咁就quick quick ask 龍兄攞地址啦!

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2022-3-27 17:06 發表 查看引用來源
我講增加情趣嗰啲,唔係做壞事嗰啲
咁樣會好忙,玩成晚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-28 16:16 發表 查看引用來源

而且有一樣我覺得男女行埋時都好有機會傾到既,
就係男既會認叻未試過人俾人吹得爆,
女既呢?又會講未試過吹唔爆人,
咁最後點?當男既爆時,男既就會講:

近日OT得多,攰呀~~~~
今日狀態唔好呀。
無理由架喎~~~~

之後就會 ...
真係聽過男人解釋….其實解釋咁多仲衰。
更凸顯自己廢

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-28 21:59 發表 查看引用來源

Star star uncle呢啲of course release horse啦嘛😬
Star star uncle release horse, 鞭鞭有力唔好停 !

引用:
原帖由 sam7211 於 2022-3-29 14:20 發表 查看引用來源

咁就可以多吞多食了!😁
🤮🤮🤮🤮🤮 畫面巧肉酸

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 16:45 發表 查看引用來源

咁阿星要扮中咗新冠,得咗重症先得喎😬
Star star uncle sick jor ?
Do you need a 鬼妹扮nurse c ?

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-3-29 23:25 發表 查看引用來源

Star star uncle cannot sick la, if star star uncle sick jor no one take money home. 鬼妹can做醫生,每日醫star star uncle until star star uncle get well la ma😬
又鬼妹nurse c 又鬼妹E 生,star star uncle will keep saying , 我好sick 啊!

話時話,男人好病病時,真係仲有心情及精神睇靚女?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-30 12:41 發表 查看引用來源

我講下遮,so far小弟未試過玩顏射,總感覺唔太尊重。
玩其他都好掛......HAHA......
顏射有奴feel , 總有人啱口味

不過,我真係唔得….總會覺得洗完臉都仲有味🤮
你知啦,分分鐘射多又亂咁射,射到眼、頭髮….yuck yuck 🤮🤮

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-3-30 12:49 發表 查看引用來源

如果病左,心靈真係會特別想被照顧,尤其人在外時,真係會好滾動架,溝女黎講呢招萬試萬靈添。

而只要好返少少,就一定會睇靚女。
好記得探朋友,通常第一個問題就係問好返未?好D未?
第2個問題就係問D女護士得唔得架啦??如果 ...
你有冇拿拿聲攞個盆同埋毛巾,立即㩒鐘仔叫姐姐….入嚟幫手抹抹身?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆