上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-16 13:30 發表 查看引用來源

好似龍師兄所講,直頭好似煮個意大利粉冲凍水過冷河,將煮意粉時落嘅鹽味冲走哂,以後就係淡得有道理,係想鹹都鹹唔起😬
🤣🤣🤣🤣🤣

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-16 21:22 發表 查看引用來源
cat姐應該好似catwoman咁款?
邊part 似?

似佢都好喎,身材正!

引用:
原帖由 史隆教練 於 2022-5-17 11:30 發表 查看引用來源

有d 面書見到仲未結婚🤫🤫🤫🤫
有暗示🫢🫢🤫🤫🤫🤫

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-17 16:32 發表 查看引用來源

男人要有位入,往往係女人個心。
成日開口埋口講上床入洞,其實意義不大。
其實追女仔,到時手果份趣味係不可或缺架。
到手is just the beginning …. 之後趣味停不子🤭🤭

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-17 19:26 發表 查看引用來源

阿吉貓好多趣😬
人有性趣先唔似條咸魚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-18 12:00 發表 查看引用來源

其實性愛當然重要,但我又真係從來唔會focus太多係床上。
我享受一個心靈伴侶較多。
呢種關係可遇不可求,比要遇上床上高手難更多,更引人入勝同性。
如果對方可以同自己去玩,一個層次,
可以同自己去享受,另一個層次,
可以陪 ...
咁嘅partner , 簡直億中無一,完美無瑕啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-18 12:06 發表 查看引用來源

興左好耐,最近有再出新款既手機連震震,聽講無嘈雜音但又震得爽爽架師妹,可以由男方調教力度密度大細,真係可以一試既性趣。
雖然部震震無嘈雜音,但之後人聲就好嘈

引用:
原帖由 degree06 於 2022-5-17 23:00 發表 查看引用來源
cat姐好似係高手喎
一向高手在民間

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-5-18 22:42 發表 查看引用來源

有心理學家講,男人係玩方面出色,都係吸引女生技能之一,所以真係唔好睇小。
事實都係,條仔見親條女都剩係掛住扑野,女生只會歸類呢種男人係扑野用,無其他。
但如果去玩,去樂園或什麼地方係曾經開心過,個女生重遊舊地,掛住既都 ...
懂得玩,又玩得叻叻,起碼個人都冇咁悶

即係床上咁之嘛,玩來玩去都冇乜招數,悶死人咩

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-5-19 14:28 發表 查看引用來源

咁阿星就橙橙喇,又玩得唔叻,又唔叻扑嘢,乜都某,巧橙橙~~~~~😬
我唔信囉😆
起碼你有樣嘢叻😆 寫三級故仔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆