上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
1.2k  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-4 11:51 發表 查看引用來源
我: 點解既? ( 其實她騎牛時那牛好似在放水的斯文起來,唔通因為知道Bella係女仔會唔同d?我問為什麼Bella可以堅持那麼久…… )
Bella: 因為我叫左Sofia幫我手囉。 ( 我最初以為Bella意思是Sofia叫操作員取踏板,原來Bell ...
好嘢!放假有故事睇!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-6-6 12:15 發表 查看引用來源

係外國,又真係會隨性得多,可能無人識無人理,其實去旅行都會咁,即好似去外地可以充電,而且玩從未玩過既遊戲,係最正既。
一齊出trip, 朝夕相處, 加上在外總會互相照顧,⋯又歐洲咁浪漫,咁樣⋯好難冇下集丶下下集

同一間酒店,隔離房,龍兄巧多機會喎

快啲快啲

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-7-22 12:28 發表 查看引用來源
今日勁忙,又好開心,遲D有機會先分享。
大家Happy Friday~~~~
黎緊超熱,大家如果做流汗運動記得飲多D水。
嘩!一排冇入嚟,原來龍兄一直不斷分享,分享再分享…..搞到我唔好意思添

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-8-2 14:57 發表 查看引用來源

所以甜言蜜語我識,要我講可以,要我行動上氹就更加得,無問題,而且係出自真心。
有D女人,聰明既,知道左,滿足,又明白,就感受到。
有D女人,自以為聰明既,可惜唔明白,就後悔知道。女人世界再複雜D,知道一件事,明唔明又另一回事。
所以 ...
如果唔夾仲一齊嘅,真係自尋煩惱

幾時都係貴精不貴多

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-2 19:23 發表 查看引用來源

其實師兄所講已經差唔多講哂女人嘅心態,阿星再補充少少:仲有一種女人,明白發生嘅事,但係選擇唔想明白,固執地仍然想事情向住佢哋所想發展,縱使明知唔會發生,仍然一路都唔肯醒,直到有一日先突然之間“叮”一聲,然後帶住心唔甘 ...
再慘一種,係冇”叮” 一刻,繼續活在痛苦中

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-8-3 11:55 發表 查看引用來源

我有朋友就係咁,30尾,被條cheap佬講叫等等等,真係唔知等到幾時。
有興趣知點cheap 法?🤔

引用:
原帖由 degree06 於 2022-8-3 01:55 發表 查看引用來源
cat姐有經驗?
時間咁寶貴,仲浪費喺d 無謂人身上?
不如用d 時間去搵錢或學嘢增值仲好啦!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-8-3 11:53 發表 查看引用來源

係架,所以....... 我識既女人真係唔多架.......即真既,雖然我估無人信。
信….信信…信….

哎呀!忍唔住笑咗添⋯⋯Sorry 😝

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-8-3 14:44 發表 查看引用來源

阿吉貓好有感觸冇“叮叮”嘅人,唔通阿吉貓見過聽過又或者陪伴過冇“叮叮”人?😬
我身邊又真係冇呢種「唔叮叮」人喎⋯⋯

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-8-3 15:48 發表 查看引用來源

我想問,游水唔叻可以玩浮潛嗎?
師兄講到我心思思。

HAHA,師兄玩還玩,錫身呀喂。
錫身?師兄一定叫 oh yes oh yes 呀!我意思係如果有個靚女同佢錫身

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆