42 12345
上一頁下一頁
發新話題

沉船

收藏  |  訂閱
41  18.1k

最好一齊沉😛,第二

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-13 18:18 發表 查看引用來源
似乎寶寶C姐一齊沉緊中😆
我覺得沉船係享受同難受中不斷徘徊
一直都沉緊😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 07:18 發表 查看引用來源

又無咁低級 曾幾何時我懷疑佢係食過有夫之婦o架, 因為佢d 手段好專業, 不過佢話冇
果陣係一班人散會之後, 我地各有各走, 我照舊去搭車, 坐一兩個地鐵站之後出o黎o係某個地方再會合返

有d 野而家事過景遷之後 ...
高手嘢喎

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-15 08:42 發表 查看引用來源

大王真係我見過EQ 最高o既人 我有同佢講過我呢d 往事
試過將我自己代入男性角度, 當然未必準啦, 但如果我係男人, 我條女同之前d 人玩得咁癲, 好似俾人佔有過晒,
我估自己或多或少都會有d 介意囉, 但佢完全冇,  ...
我老公都唔會,佢話講完,聽咗,過去就算

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 10:01 發表 查看引用來源

似乎有故事喎⋯
只係SL啫,最初我冇諗過會發展,只怪我太好奇🤣🤣🤣🤣就直到而家

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 17:28 發表 查看引用來源

點好奇先?咩奇遇令你哋遇上?
係咪一眼就睇上佢?
好奇點解叔叔都好似好偏好搵返個”知己”,之後識落左一段時間先開始

引用:
原帖由 stellaluna 於 2022-6-15 17:36 發表 查看引用來源

叔叔!!! 佢大你好多?咩「知己」呢😝
似乎叔叔有佢過人之處⋯所以寶寶走唔出佢✋🏻
同黑鬼一樣嘅叔叔🤣正呀,唔知點解好啱傾,而家都仲好好

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:09 發表 查看引用來源

好奇心殺死貓。亦殺死天真嘅女人。唉。
唔緊要啦,可能係叔叔比我隊冧呢😆😆😆😆😆

引用:
原帖由 guthrie 於 2022-6-15 20:14 發表 查看引用來源

叔叔就唔使食女呀?

不過,最緊要都係,你沉得開唔開心先? ...
大家都好開心呀
佢講明要人妻,係令我最好奇嘅一點

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-6-16 06:59 發表 查看引用來源

好似講漏o左呢part
其實真係好小事, 尤其是事後回想番... 不過係身邊其他女性, 主要係一d 我唔識/ 唔係好熟o既人例如佢自己d 女同事咁囉
案發時間大部份都係我同佢初相識仲未話對佢個人百分之百了解之前
覺得 ...
我以前曾經都一段時間都會咁工作,結果比當時男朋友即係而家老公鬧到死,佢話人哋唔會多謝我只會越堆越多嘢比我做

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆