上一頁下一頁
發新話題

對不起,我愛你 (全文完) + 刺激的巴士旅途 p.37 #546

收藏  |  訂閱
129  68.4k

支持公主殿下,回咗先!

支持公主...唔好唔開心....

支持公主...支持公主....

支持公主....打好多字,真係好辛苦,好似交PAPER咁....哈哈!!!

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 16:58 發表 查看引用來源
剛剛打好part 3

不過load不到出來
全部無曬

好灰

唔寫了
唔緊要啦!!!有心情先再寫過...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 17:03 發表 查看引用來源

寫paper用英文,唔會甘辛苦
寫得辛苦,又沒有人欣賞
又要寫好但無曬
好灰
唔想寫了
唔好唔開心啦!!!,公主要活潑可愛架....唔好再寫住喇!!!咁攰休息下!!!病好未...

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 17:16 發表 查看引用來源

我好唔開心,呢排滅都唔順利
我好返好多了,多謝關心
妳快D花時間去諗D新嘢"了"HB玩返鑊甘甘地補數啦!!!!

SUPPORT....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-4-2 18:56 發表 查看引用來源

已經寫好了

不如你教下我可以點吸引反HB啦
我知道HB好錫我

不過他一向都唔太主動要同我做
今次又攪到甘....
其實呢,佢愛妳嘅,妳做少少嘢佢都會GET到....呢D嘢男仔做主動,女仔俾SIGNAL...好簡單喺佢耳邊"唔...唔...唔多兩聲",吹下佢耳仔.....或者佢好專心咁做緊其他嘢(唔關工作事嘅),偷襲佢....我女朋友最LIKE喺我去VIVI嘅時候走入嚟攪我,又話幫我扶住,又話幫我揸正D,實質係要攪到我硬去唔到VIVI....或者攪佢攪到硬,當佢想攪妳時,妳吱吱咗咗"了"起佢男人侵略同佔有嘅野心,希望可以幫到妳,對我幾WORK(只係我女朋友喳)....

引用:
原帖由 little_princess 於 2010-3-31 23:37 發表 查看引用來源
雖然今日HB好忙,不過他知道我只有今日先得閑,所以就算幾忙都抽時間見我。最近HB唔穿西裝,今日他穿了shirt + 黑皮樓,好型仔啊。 我一去到相約地點,就見到兩頭望的HB,他在找我呢。我走到他的面前,給他一個微笑 ...
公主...M到小事嚟啦!!!有咩所謂...HB攬住妳咁緊係因為知妳唔開心,2嚟佢驚洗得唔乾淨,因為M始終有細菌嘛,佢唔想妳病咪唔俾妳用口囉!!!妳病咗佢陪唔到妳,佢會擔心,咁可能會影響到佢工作....唔好亂諗...OK

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆