****發左個甜夢***甜夢成真[p.15 + P.21]****

收藏  |  訂閱
23  34.3k

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-6 19:45 發表 查看引用來源

想想個胸都大過我:smile_o01: :smile_o01:
不過唔好太過份....ROCKY果d我頂唔順:smile_o16:
佢都唔俾我攪到咁..哈哈!!!再見喇!!!我要食飯喇!!!同客同佢個靚女秘書食...呵呵!!!真係唔可以唔打扮...

good morning....支持一下喳.......:smile_o13:

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 16:06 發表 查看引用來源

耶~~~~~~~~~推到人地咁舒服:smile_o05:
ESTHER 早啊!!!

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 17:42 發表 查看引用來源

仲早.........................夜晚喇就黎:smile_o14:
ESTHER 早,午,晚安.....

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 19:32 發表 查看引用來源

:smile_o08: :smile_o08:
我食飽飯返黎喇....
一食飽就冰封自己...

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 19:42 發表 查看引用來源

我都知應你咩好呀:smile_o08:
妳應呢句係最好架喇!!!食咗晚飯???

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 19:51 發表 查看引用來源

係呀....................唔通早餐咩:smile_o10:
我要差唔多9點先食今日第一餐....

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 19:59 發表 查看引用來源

夜晚9點??:smile_o14:
唔唔餓咩??:smile_o14:
少少啦!!!要做份PROJECT啊!!!...今晚要PRESENT俾客啊!!!SO喺引版輕鬆下咁做.....呵呵!!!

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 20:06 發表 查看引用來源

有時間玩引版都唔食野!
小心身體呀:smile_o06: :smile_o06:
酒店ROOM SERVICE ???成都唔知有D咩好食啊!!!!我剩係知道條街好熱鬧......ANYWAY 多謝ESTHER關心...所以今晚一定成功...

引用:
原帖由 esther=] 於 2010-3-7 20:22 發表 查看引用來源

你係酒店咩!!?:smile_o10:
唔駛.....希望你一切順利呀:smile_o05:
係啊!!我個客間酒店...要開住引版做測試啊!!!包住唔包食正pk...

前往最後回覆