分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
6  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-27 02:07 PM 發表 查看引用來源
今日我 day off 陪個老友去搵新舖,老友早上揸車過嚟接我順便車埋老婆返工。我呢位老友喺我哋朋友圈子裡面出0西名係鹹濕仔一名。老婆自己都領教過唔小佢啲鹹濕行為。我見老婆今日著短裙所以𠱁下佢睇佢肯唔肯玩下引下個老友。

開頭老婆唔肯話一朝早冇心情玩,不過經過我不段落嘴頭之後最終都同意咗,不過佢話今次佢自己引佢,順其自然有機會先引,如果冇機會就唔會刻意夾硬嚟。我都想睇下老婆冇我領導之下點樣引人 ...
好想做你老婆得同事。。。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-4 01:41 PM 發表 查看引用來源
我老婆從事廣告界行業,加上佢本身鐘意攝影嘅關係,好多時佢公司接咗啲job我老婆除咗follow個job之外,仲會客串做埋model嘅角色影下啲硬照咁。 而我亦都會part time幫佢公司做攝影師順便揾下外快。

老婆跟緊個印度公司嘅job。間印度公司喺某間酒店要做個cultural exhibit。作天星期日我老婆要去manage單job。個job嘅detail我就唔多講啦,不過個job需要 ...
好正,
透明。。西毛都看完咯?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-6 12:43 PM 發表 查看引用來源
第三擊!

我有個死黨識咗個大陸女人,幾年前仲結埋婚移居埋上大陸定居。上年年中我同老婆去咗大陸旅行玩。我哋喺佢到住咗幾日,第一日去到佢屋企佢話整餐飯同我哋洗塵。佢屋企係開放式廚房,即係廚房同廳連埋一齊。死黨喺廚房煮飯,我同老婆喺廳,死黨一路同我吹水想當年,我同老婆就偷偷哋喺廳。。。

https://i.postimg.cc/H8LGjMxY/AB934311-7-E15-43-D2-BF ...
Ching, 可PM你老婆全裸的相??:smile_47:

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-20 01:32 AM 發表 查看引用來源
自從星期日shopping買完泳衣之後,呢幾日都有𠱁老婆著嚟俾我影下相。今晚等我po啲最新嘅泳衣照俾大家睇下順便揭曉埋邊個估啱咗我哋買咗邊套啦!

呢套野因為個cutting嘅關係,返到嚟發覺原來後面睇老婆個屎忽先最正。我就叫老婆扮下幻 ...
Ching , 你老婆好正。。可以PM原图??

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-9 05:28 PM 發表 查看引用來源
身為香港人今日呢個大日子點小得我哋兩公婆。今日約埋幾個朋友一齊撐返我哋嘅香港,今朝搭車去緊會合班friend嘅途中我發覺老婆不停用手整自己個bra。之後我忍唔住問佢乜事,老婆話佢feel到個bra好似好鬆,成日feel到個bra向下跌咁所以不停用手拉返高個bra。佢話因為今日見嗰啲都係佢唔太熟嘅friend (我啲friend) 所以叫我幫佢留意住,如果見到佢飛釘凸點嘅話啫係個bra又移咗位,叫我 ...
CHING, 老婆自從屋企出咗啲問題之後的確係小心咗,
出左什么问题啊?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-6-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
尋晚做完一件咁有意義嘅事,瞓咗覺好之後今日同老婆留喺屋企休息下,過下二人世界。同老婆喺廳睇睇下電視,諗起尋日老婆對波透視之餘,成晚游行全程對波都喺我哋同行啲friend同市民嘅身體上面揩嚟揩去,撞嚟撞去咁,我又忍唔住手多多。。。

急不及待同老婆喺sofa上面大戰完,完事後我同老婆都虛脫咁滯,兩公婆都攤0西喺sofa到休息。望見老婆尺裸裸地,好優美咁瞓喺到回緊氣嘅時候,邪惡嘅我又忽然間心血來潮 ...
CHING, 求原图

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-8-22 02:55 PM 發表 查看引用來源
尋晚收工搭緊車返屋企嗰陣whatsapp老婆。。

我:我收工啦

老婆: okay 快啲返去食飯

我: 好掛住你煮嘅飯

老婆: 淨係掛住我煮嘅飯?

我: 仲有你個body。。。。

老婆: 過幾日就返啦okay?

我: 你做緊咩呀

老婆: 睇緊電視囉

我:同3叔?

老婆: yes

我: 我想知你著緊咩。。。

老婆:
https ...
Ching,

俩张图的衣服不一样哦。。
是不是哦。。。

本帖最近評分記錄

前往最後回覆