上一頁下一頁
發新話題

08.~No.4~Richy Friday Steal Jump Party (0125)<落雨天照行~~呵!!!

收藏  |  訂閱
123  12.2k

哇, 很不爽呀......今日唔駛返工, 點解冇人同我講, 以家on 9 9 係公司一個人....FXCK~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

哇, 很不爽呀......今日唔駛返工, 點解冇人同我講, 以家on 9 9 係公司一個人....FXCK~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

返工..:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 買大開大 於 2007-12-31 11:01 AM 發表
呃下水吹囉
thanks~~~^^~~~

引用:
原帖由 svantlccg 於 2007-12-31 11:27 AM 發表
推多野先, 上星期六RICHY好玩! :smile_34:
不過成日唔見COOLLAM 你喎 :smile_41:
我地係星期五去的~~~你搞錯左啦....:smile_40:
星期六我係CP爆到九彩...哈哈...:smile_30:

本週平再來~~~
各位朋友, 唔俾帶女, 今次係要介女團....YOYO>.<~~

引用:
原帖由 浪之子 於 2008-1-2 04:48 PM 發表
我都想去呀:smile_40:  
咁就一起去啦~~~

引用:
原帖由 pking 於 2008-1-2 04:58 PM 發表
去唔去好呢..........真係要偷跳之得:smile_40:
今個星期五
我一定當偷跳, 唔叫女, 去到先介~~嘿嘿嘿~~

引用:
原帖由 俊二千 於 2008-1-2 05:09 PM 發表
死佬幾時落廣州睇貨?
月中~~應該行返轉~~are u ready??~~等你帶我去廣州溝女呀~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆