近一個月, 食左兩個微信識的女人... (相片#21, #54) (17/10 update新相#67,#74)

收藏  |  訂閱
18  60.5k

近一個月, 食左兩個微信識的女人... (相片#21, #54) (17/10 update新相#67,#74)

係女人, 唔係女仔... 因為一個3x幾了, 一個29.

3x那個, 係人妻, 有波, 唔太肥, 樣子可以, 因為同老公結婚太耐, 老公都冇晒慾念去吊佢, 所以一識到我這個淫蟲, 一輪咀頭之下, 結果識左第三日, 就出來搞番次;

搞的過程, 都係咁上下, 可以一記的:

~ 男上女下, 我一吊吊入去, 佢已自動咁自動un un un, 顯得好餓;
~ 我地係中午開房的, 跟住我要返工, 點知到我收工後, 佢又 text 番我, 頂... 原來佢未夠喉... 要再來一次...

29那個, 樣子ok, 點知身型肥...
肥野, 我通常見一次就算, 甚少翻食.
值得一記有:

~ 佢好就得人, 叫佢吹簫吹幾耐就吹幾耐, 叫佢毒龍就毒龍.
~ 我破埋佢後門的處.
~ 佢破後門後, 話原來係咁正的!
~ 我叫佢下次再同佢玩, 前門插玩具, 後門再俾我吊, 佢話好;

不過, 我冇打算再見佢了.

真係好Q好笑...

D白痴仔, 自己食唔到女... 見有人食到女, 就只會話老作...

真係井底之蛙...

老夫敢同你賭, 真有其事的話, 你D宅男輸乜呀?      夠唔夠薑你地輸左, 就去某某公廁, 食晒入面D屎呀?   

同第一個人妻的部份 WECHAT 紀錄如下:
點 flirt 到佢去上床, 就無謂貼啦, 溝女講天份, 溝心機... 你地班宅男, 識撚?

引用:
原帖由 manin50 於 2016-10-14 01:06 PM 發表 查看引用來源
我都食緊人生第一條V7女,緊係信樓主啦,只不過樓主扒文過份簡短,唔夠引人入性啊,尢其3天就約到炮咁神奇,大家都好想知多D,可否詳細包膠,等我學下野呀!

PS.我條V7女傾左成個月先肯出來呀!!
三日就出來吊的人妻, 係可遇不可求.
最大的原因, 是她在那幾天, 好想要, 佢老公又唔理佢...

有這個前設之後, 才可以有這般順利的事.

引用:
原帖由 HoYinOne 於 2016-10-14 11:55 AM 發表 查看引用來源

CHing 我也 agreed
因我也 食了 差不多 二十多個 人妻s 及 小妹妹
ho兄, 大家努力, 食多d好野啦.

引用:
原帖由 隔壁潮吹的人妻 於 2016-10-14 01:47 PM 發表 查看引用來源
我玩QQ年代, 食過好多女 , 我信樓主
QQ年代正呀.

那時食深圳的QQ女, 比起而家食微信女, 易多了.

微信, 我都係食到10個唔夠, QQ食到幾十個, 個個仲要係良家婦女/學生, 有正職, 唔係做雞或者夜場或骨場.  

回味QQ的年代.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 MT3204 於 2016-10-14 01:58 PM 發表 查看引用來源
世上葡萄撚總是太多。
大把.

跟住M兄留言的, 已有一個了...

引用:
原帖由 Fiti-terry 於 2016-10-14 03:41 PM 發表 查看引用來源
有真人照分享更好.....

ching 教教我點識人妻
剛剛預備好一張.  HAHA...

教?    溝女都要人教?    你長齊D毛未呀?

放相時間完了.

有緣的師兄, 宅男, 就睇到吧, 哈哈. :smile_30:

引用:
原帖由 stevelai 於 2016-10-14 03:03 PM 發表 查看引用來源
師兄係邊區?
你問來都ON9.

~ 係咪我話邊區, 你搬去住?
~ 我在某某區食到, 又代表你可以食到?

前往最後回覆